Alternatief Forum Nederland VlaanderenWord lid van het forum, het is snel en gemakkelijk

Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Forum om alternatief nieuws te delen en te bespreken

Laatste onderwerpen en discussies, hier
AFNV webstek, hier
AFNV op Telegram, hier
AFNV op Twitter, hier

+6
Jan
Broeder T
Hannes
Saskia Nijmegen
Isabelle
Dries
10 plaatsers

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Dries
  Dries


  Aantal berichten : 117
  Registratiedatum : 31-08-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Dries vr jan 20, 2023 2:39 pm

  Een leidende figuur in verschillende radicale nationalistische, nationaal-socialistische en anti-zionistische groepen in Spanje kan vandaag worden onthuld als een undercover ‘ antifascistische ’ -agent. Deze exposé wordt ook gepubliceerd op het Real History Blog.

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Isabelperalta-1-800x502

  Begin 2020 en met toenemende bekendheid sinds eind 2021, heeft Armando Rodríguez Pérez een dubbelleven geleid.

  Een gezicht van Armando Rodríguez Pérez is als advocaat met een academisch specialisme in mensenrechten en organiseert conferenties met een sterk ‘ antifascistisch ’ thema, en het delen van het kantoor in Madrid van een advocatenkantoor dat advies geeft aan Duits- en Engelssprekende klanten in Spanje.

  Het andere gezicht van Armando Rodríguez Pérez is als een radicale leider van ‘ extreemrechts ’, en vertegenwoordigt niet alleen enkele van de meest bekende nationale socialisten van Spanje, maar ook een actieve rol spelen bij het leiden van hun organisaties, wat verontrustende vragen oproept over de mate waarin hij en zijn controllers mogelijk de grens tussen infiltrant en provocateur.

  http://www.heritageanddestiny.com/anti-fascist-spy-exposed/

  Advocaat Armando Rodríguez Pérez in Madrid werd deze week ontmaskerd als een spion die binnen de Spaanse nationalistische beweging opereerde en internationale anti-zionistische netwerken probeerde te ondermijnen.

  Nu is er meer informatie aan het licht gekomen, afkomstig van het eigen voormalige Twitter-account van deze infiltrant.

  Armando begon eind 2020 voor het eerst radicale nationalistische kringen te infiltreren en werd later co-leider van een militante nationaal-socialistische groepering, Bastión Frontal.

  Zoals eerder deze week in een gedetailleerd onderzoek werd uitgelegd, zijn verleden omvatte het werken voor een standvastig pro-zionistisch en anti-nazi-academisch instituut. Hij vermomde dit verleden van zijn nieuwe kameraden.

  http://www.heritageanddestiny.com/the-spy-exposed-in-his-own-words/

  Update, eerder heb ik al over de situatie in Spanje verslag gedaan ; https://afnv.forumeiros.com/t100-de-holocaust-de-nieuwe-religie#1243


  Laatst aangepast door Dries op vr jan 20, 2023 4:57 pm; in totaal 2 keer bewerkt

  Hannes, Jan, Ankie, Eva, Ave, Florijn, Broeder T en vinden dit bericht leuk

  Isabelle
  Isabelle


  Aantal berichten : 29
  Registratiedatum : 07-01-23

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Isabelle vr jan 20, 2023 4:00 pm

  Dat hebben ze ook gedaan bij de groep van John W, RVF.

  Hannes, Jan, Ankie, Eva, Ave, Dries, Broeder T en Saskia Nijmegen vinden dit bericht leuk

  Saskia Nijmegen
  Saskia Nijmegen


  Aantal berichten : 20
  Registratiedatum : 19-01-23

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Saskia Nijmegen vr jan 20, 2023 4:32 pm

  Isabelle schreef:Dat hebben ze ook gedaan bij de groep van John W, RVF.

  Dat was Richard Prein die kwam via de NVU bij het RVF binnen.

  Hannes, Jan, Ankie, Eva, Ave, Dries, Broeder T en Isabelle vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Hannes zo jan 22, 2023 4:14 pm

  De dames zijn goed geïnformeerd, ik heb op een ander forum hier het nodige over vermeld (zal dat hier plaatsen alsmede citaten uit het bericht van het NRC).

  Informant extreem-rechts Richard Prein was niet alleen de rechterhand van NVU-leider Constant Kusters, maar hij was ook informant van de politie. Dit is zijn verhaal.

  Eind vorig jaar krijgt Prein spijt van zijn activiteiten voor de NVU en de nog radicalere organisatie Racial Volunteer Force (RVF).

  Activist Owen (zijn achternaam wil hij uit de krant houden, maar is bij de redactie bekend), die met de Rotterdamse organisatie ‘010 tegen Antifa’ naar Nijmegen reisde, herinnert zich Prein nog goed. „Dat mensen deze meneer, onder wie ik, niet geheel vertrouwden, klopt”, laat hij via Facebook weten. „Een rare vogel”, noemt hij Prein. „Maar een die niet onaardig overkwam.”

  Vanuit die gedachte organiseert hij in september 2019 een anti-Israël-demonstratie voor de Israëlische ambassade in Den Haag. Hij werkt dan samen met een nog extremere club dan de NVU, de Racial Volunteer Force (RVF). Naar eigen zeggen betrekt Prein de RVF bij zijn plannen, omdat de diensten al lang meer wilden weten over de vereniging, onder meer vanwege haar banden met Britse Nationaal Socialistische organisaties.

  De politie brengt hem een enkele keer zelfs in gevaar, vindt hij. Zo gaat de politie langs bij RVF-leider Johnboy Willemse in Ravenstein. Een dag later heeft Prein daar een barbecue met RVF-leden. Die vertrouwen de nieuweling niet en vragen hem of hij iets wist van het politiebezoek.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/07/07/aivd-infiltrant-bij-extreem-rechts-het-was-spannend-verslavend-zelfs-a4005270

  Hier heb je een bericht van een Blog dat niet meer bestaat, waarin aankondiging van het geheel werd gedaan ( dit is een bericht voordat Richard Prein door de mand gevallen was als knecht van de verrader C.K. van de NVU).

  Nationalisten tegen Israël:

  volksoffensief 10 september 2019

  Verklaring inzake de Demonstratie op 28 september in Den Haag

  Als je wilt weten wie er over je heerst, moet je er gewoon achter komen wie je niet mag bekritiseren.” (Voltaire, 1694-1778)

  De oproep om te demonstreren tegen de schaduwmacht van de Zionistische lobby heeft veel los gemaakt. Met een ongekende hysterie zijn de ‘usual suspects’ inmiddels een hetze begonnen vol ongefundeerde leugens en onwaarheden. Normaliter zouden we niet reageren op deze clowns, ware het niet dat de vele aandacht omtrent deze demonstratie om een duidelijke verklaring vraagt voor de objectieve lezer.

  Het CIDI

  De eerste reactie kwam niet onverwacht van de Zionistische lobby zelf: het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). Een Zionistische belangenorganisatie die sinds 1974 er op gericht is om de Israëlische belangen en agenda in Nederland te dienen.

  Het hoofdkantoor van het CIDI bevindt zich op welgeteld 5 minuten lopen van de Tweede Kamer. Ze onderhouden zo goede banden met de Nederlandse politici die ze proberen te beïnvloeden. Daar houden de activiteiten van het CIDI echter niet op. Ook op maatschappelijk vlak voert het CIDI haar Zionistische agenda door via propaganda-voorziening en -uitjes voor journalisten, politiek betrokken jongeren en universitaire studenten.

  Het CIDI roept de gemeente Den Haag op om de Nederlandse grondwet opzij te schuiven om een kritische demonstratie tegen hun lobby en hun Israëlische werkgevers op voorhand te verbieden. Dat is natuurlijk te verwachten van een schimmige lobbyclub, die liever niet heeft dat haar activiteiten bij een groter publiek bekend worden.


  Op de openbare manifestaties van de zionistische CIDI lobby verdringen de vooraanstaande en bekende Nederlandse politici elkaar om hun ‘Koosjer-verklaring’ in ontvangst te kunnen nemen.

  Haagse Stadspartij

  Opvallender is de weerstand tegen de demonstratie vanuit een geheel andere hoek: de Haagse Stadspartij (HSP). Deze zelfbenoemde ‘progressieve’ politieke partij is ooit opgericht door een groep extreemlinkse krakers, betrokken bij het beruchte kraakpand ‘De Blauwe Aanslag’. De Blauwe Aanslag werd vooral bekend door de heftige krakersrellen rond het pand.

  De Koerdische activiste en HSP raadslid Fatima Faïd die de taak op zich heeft genomen de olie op het vuur te gooien door linksextremistisch Den Haag te mobiliseren.

  Dat de HSP nauwe banden onderhoud met links-extremistische intiatieven zoals Movement X van voormalig AEL-voorman Dyab Abou Jahjah en de AFA Den Haag is niet verwonderlijk. Hoewel deze clubs het voordoen alsof ze veel op hebben met de Palestijnse zaak en de strijd tegen het Zionisme, staan ze hand in hand met de CIDI-Zionisten in een poging om de demonstratie verboden te krijgen. Als ze echt tegen het Zionisme zijn, nodigen we ze bij dezen uit om consequent te zijn en zich bij ons protest aan te sluiten.

  Movement-X leider Dyab Abou Jahjah in vol ornaat. Abou Jahjah moest in 2002 nog voorkomen voor het gerecht wegens het aanzetten van de rellen in Borgerhout. Zijn grote voorbeeld is de Amerikaanse black supremacist Malcolm X.

  De fantasierijke en infantiele HSP-voorvrouw Fatima Faïd stelde een aantal ronduit lachwekkende vragen in de Haagse gemeenteraad, vol met suggestieve stellingnames en spookverhalen. In een radio-interview met Den Haag FM sprak ze haar afschuw uit over de demonstratie en “maakte ze zich zorgen over de komst van tegendemonstraties”. Wat deze beroepshypocriet echter vergat te vermelden is dat ze zelf organisator is van deze tegendemonstratie, waarbij op de bijbehorende twitterfeeds en facebook pagina’s regelmatig direct en indirect tot geweld wordt opgeroepen tegen vreedzame demonstranten. Het is duidelijk dat de inzet is om burgemeester Pauline Krikke zo van een excuus te voorzien om de demonstratie op voorhand te verbieden op grond van een zgn. ‘openbare orde’ argument.

  De whitey helpers – de jongetjes en meisjes van AFA Den Haag – worden op twitter en facebook door de HSP opgehitst om ook te komen demonstreren. AFA was eerder betrokken bij de rellen in de Schilderswijk, waarbij ze groepen migrantenjongeren voor hun karretje wisten te spannen. Gaat nog gezellig worden daar in de Hofstad.

  De Feiten

  Hoewel elke reactie op deze hysterie er een teveel is, zullen we in het kort hier enkele zaken duidelijk maken:

  1. Deze demonstratie is gericht tegen de schaduwmacht van de Zionistische lobby. Het Zionisme is een invloedrijke Talmoedische ideologie, die de Europese cultuur ondermijnt. Tegenwoordig zijn de meerderheid van de Zionisten geen joden, maar evangelische-christenen. Via allerhande lobbygroepen, maatschappelijke organisaties en politieke partijen wordt het Zionistische vergif in onze samenleving verspreid.

  2. ‘Nationalisten tegen Israel’ is een comité van verschillende anti-Zionistische groepen, organisaties en individuen, met ieder eigen meningen en interpretaties. Iedereen staat het vrij zich hierbij aan te sluiten, mits ze het thema volledig onderschrijven.

  3. Hoewel de beschuldigingen aan ons adres over vermeend ‘negationisme’ volledig uit de lucht gegrepen zijn, staan we wel voor het principe van vrij historisch onderzoek. Historische gebeurtenissen en het onderzoek ernaar mogen nooit door de staat gemonopoliseerd worden. We vinden het ontoelaatbaar dat in Europa mensen jarenlange gevangenisstraffen moeten uitzitten omdat ze de geschiedbeschrijving durfden te bekritiseren.

  4. Het gaat hier om een vreedzame demonstratie. De aanmelding heeft zich volgens alle regels voltrokken en er zijn duidelijke afspraken gemaakt met de gemeente en politie.

  Idealen laten zich niet verbieden! We zien jullie allen op 28 september…

  https://volksoffensiefcom.wordpress.com/2019/09/10/nationalisten-tegen-israel/

  Jan, Ankie, Eva, Ave, Florijn, Dries, Broeder T en vinden dit bericht leuk

  Saskia Nijmegen
  Saskia Nijmegen


  Aantal berichten : 20
  Registratiedatum : 19-01-23

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Saskia Nijmegen zo jan 22, 2023 4:52 pm

  Wow grandioos dat dit allemaal opgeslagen is Hannes goed om nog eens terug te lezen.

  Hannes, Jan, Ankie, Eva, Ave, Florijn, Dries en vinden dit bericht leuk

  Dries
  Dries


  Aantal berichten : 117
  Registratiedatum : 31-08-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Dries ma jan 23, 2023 4:36 pm

  Saskia Nijmegen schreef:Wow grandioos dat dit allemaal opgeslagen is Hannes goed om nog eens terug te lezen.

  Eigenlijk is het triest, wel goed om te zien dat de verraders onder ons niet vergeten zijn.

  Hannes, Jan, Ankie, Eva, Ave, DietsNS, Isabelle en Saskia Nijmegen vinden dit bericht leuk

  Broeder T
  Broeder T


  Aantal berichten : 11
  Registratiedatum : 19-12-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Broeder T ma jan 23, 2023 5:38 pm

  Dries schreef:
  Saskia Nijmegen schreef:Wow grandioos dat dit allemaal opgeslagen is Hannes goed om nog eens terug te lezen.

  Eigenlijk is het triest, wel goed om te zien dat de verraders onder ons niet vergeten zijn.

  Besteed geen inspanningen aan het verleden richt je op het heden en de toekomst.

  Hannes, Jan, Ankie, Eva, Ave, Dries, Isabelle en Saskia Nijmegen vinden dit bericht leuk

  Jan
  Jan
  Moderator


  Aantal berichten : 378
  Registratiedatum : 28-05-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Jan ma jan 23, 2023 6:23 pm

  Broeder T schreef:
  Dries schreef:
  Saskia Nijmegen schreef:Wow grandioos dat dit allemaal opgeslagen is Hannes goed om nog eens terug te lezen.

  Eigenlijk is het triest, wel goed om te zien dat de verraders onder ons niet vergeten zijn.

  Besteed geen inspanningen aan het verleden richt je op het heden en de toekomst.

  Theo, Hannes zal dit niet laten rusten heeft ook te maken met waar jij zit en betrekking op Gerard v.d. S en zeker op het gebeuren rond Joop. Verder wens ik hier niet op in te gaan in het open gedeelte van het forum, een goed verstaander heeft een half woord nodig. Duidelijk mag zijn dat het heerschap K geen zuivere koffie is in de strijd om onze zaak te behartigen.

  Hannes, Ankie, Eva, Ave, Dries, Broeder T, DietsNS en vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Hannes ma jan 23, 2023 6:45 pm

  Jan schreef:
  Broeder T schreef:
  Dries schreef:
  Saskia Nijmegen schreef:Wow grandioos dat dit allemaal opgeslagen is Hannes goed om nog eens terug te lezen.

  Eigenlijk is het triest, wel goed om te zien dat de verraders onder ons niet vergeten zijn.

  Besteed geen inspanningen aan het verleden richt je op het heden en de toekomst.

  Theo, Hannes zal dit niet laten rusten heeft ook te maken met waar jij zit en betrekking op Gerard v.d. S en zeker op het gebeuren rond Joop. Verder wens ik hier niet op in te gaan in het open gedeelte van het forum, een goed verstaander heeft een half woord nodig. Duidelijk mag zijn dat het heerschap K geen zuivere koffie is in de strijd om onze zaak te behartigen.

  Zeker zal ik mijn muil niet houden over dit stuk stront, zo heeft hij ook Femme v.d. K een hoop ellende aangesmeerd (met Femme was ik op een bijeenkomst van een ander forum waar ook Heinrich aanwezig was waarna dat forum naar de klote is gegaan, thans is Heinrich groot aanhanger van K).

  Aangaande Geer stuk stront K was jaloers op de groep die Geer in Delft opgezet had om antifa ratjes aan te pakken, en zo kan ik nog wel het nodige vermelden (maar goed zal het hierbij laten). Zal ik het verder niet hebben over hoe hij Stefan W door het slijk heeft gehaald en het zilveren bestek dat hij bij Rost heeft ontvreemd. (het moge duidelijk zijn dat propaganda voor of verheerlijking van K niet gewenst is op dit forum).

  Jan, Ankie, Eva, Ave, Florijn, Dries, Broeder T en vinden dit bericht leuk

  Ave
  Ave


  Aantal berichten : 117
  Registratiedatum : 19-06-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Ave di jan 24, 2023 7:02 pm

  Ik sta in deze geheel achter Hannes. cheers

  Hannes, Jan, Ankie, Eva, Sandra Schol, Florijn, Dries en vinden dit bericht leuk

  Saskia Nijmegen
  Saskia Nijmegen


  Aantal berichten : 20
  Registratiedatum : 19-01-23

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Saskia Nijmegen do jan 26, 2023 5:38 pm

  Ave schreef:Ik sta in deze geheel achter Hannes. cheers

  Ik ook, de weinige dames in de beweging zijn door C.K. altijd kort gehouden en onterecht beschuldigd van van alles en nog wat.

  Hannes, Jan, Ankie, Sandra Schol, Florijn, Dries, Broeder T en vinden dit bericht leuk

  DietsNS
  DietsNS


  Aantal berichten : 21
  Registratiedatum : 06-01-23

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van DietsNS vr jan 27, 2023 3:00 pm

  Saskia Nijmegen schreef:
  Ave schreef:Ik sta in deze geheel achter Hannes. cheers

  Ik ook, de weinige dames in de beweging zijn door C.K. altijd kort gehouden en onterecht beschuldigd van van alles en nog wat.

  Niet alleen de dames de kneus heeft hele bewegingen door het slijk gehaald.

  Hannes, Jan, Ankie, Sandra Schol, Dries, Broeder T en Saskia Nijmegen vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Hannes za jan 28, 2023 6:54 pm

  DietsNS schreef:
  Saskia Nijmegen schreef:
  Ave schreef:Ik sta in deze geheel achter Hannes. cheers

  Ik ook, de weinige dames in de beweging zijn door C.K. altijd kort gehouden en onterecht beschuldigd van van alles en nog wat.

  Niet alleen de dames de kneus heeft hele bewegingen door het slijk gehaald.

  C.K. is een hoerenjong dat de joodse reet kust, niet meer en niet minder, hij heeft 0,0 bijgedragen om de beweging uit te bouwen.

  Jan, Ankie, Sandra Schol, Florijn, Dries, Broeder T, DietsNS en Saskia Nijmegen vinden dit bericht leuk

  Saskia Nijmegen
  Saskia Nijmegen


  Aantal berichten : 20
  Registratiedatum : 19-01-23

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Saskia Nijmegen ma jan 30, 2023 5:02 pm

  Hannes schreef:
  DietsNS schreef:
  Saskia Nijmegen schreef:
  Ave schreef:Ik sta in deze geheel achter Hannes. cheers

  Ik ook, de weinige dames in de beweging zijn door C.K. altijd kort gehouden en onterecht beschuldigd van van alles en nog wat.

  Niet alleen de dames de kneus heeft hele bewegingen door het slijk gehaald.

  C.K. is een hoerenjong dat de joodse reet kust, niet meer en niet minder, hij heeft 0,0 bijgedragen om de beweging uit te bouwen.

  Het enige dat hij heeft gedaan is verdeeldheid zaaien en in zee gaan met duistere personen.

  Hannes, Jan, Ankie, Sandra Schol, Dries, Broeder T en DietsNS vinden dit bericht leuk

  Sandra Schol
  Sandra Schol
  Carpe Diem


  Aantal berichten : 96
  Registratiedatum : 30-06-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Sandra Schol do feb 02, 2023 6:26 pm

  Saskia Nijmegen schreef:
  Ave schreef:Ik sta in deze geheel achter Hannes. cheers

  Ik ook, de weinige dames in de beweging zijn door C.K. altijd kort gehouden en onterecht beschuldigd van van alles en nog wat.

  Ik sta altijd achter Hannes.
  Mocht hij ernaast zitten krijgt hij dat te horen ook, maar dat is niet zo vaak het geval.

  Hannes, Jan, Ankie, Florijn, Dries, Broeder T, DietsNS en vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Hannes vr feb 03, 2023 12:58 pm

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Es1

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Es2

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Es3

  Jan, Ankie, Florijn, Dries, Broeder T, DietsNS en Saskia Nijmegen vinden dit bericht leuk

  Florijn
  Florijn


  Aantal berichten : 78
  Registratiedatum : 06-08-22

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Florijn vr feb 03, 2023 4:18 pm

  Sandra Schol schreef:
  Ik sta altijd achter Hannes.
  Mocht hij ernaast zitten krijgt hij dat te horen ook, maar dat is niet zo vaak het geval.

  Hannes is één van de weinige personen die ik zeer waardeer om zijn inzicht en mening over diverse onderwerpen.

  Hannes, Jan, Ankie, Sandra Schol, Dries, Broeder T, DietsNS en vinden dit bericht leuk

  Saskia Nijmegen
  Saskia Nijmegen


  Aantal berichten : 20
  Registratiedatum : 19-01-23

  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Saskia Nijmegen vr feb 03, 2023 5:58 pm

  Hannes schreef:Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Es3

  Juist hoe duidelijk wil je het hebben!

  Hannes, Jan, Ankie, Ave, Sandra Schol, Florijn, Dries en vinden dit bericht leuk


  Gesponsorde inhoud


  Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren. Empty Re: Spaanse advocaat ontmaskerd als spion die internationale anti-zionistische netwerken probeerde te infiltreren.

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu vr maa 24, 2023 5:04 pm