Alternatief Forum Nederland VlaanderenWord lid van het forum, het is snel en gemakkelijk

Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Forum om alternatief nieuws te delen en te bespreken

Laatste onderwerpen en discussies, hier
AFNV webstek, hier
AFNV op Telegram, hier
AFNV op Twitter, hier

+10
Florijn
Jan
Broeder T
Groôs Zeêuws
Dries
Ome Toon
Ave
Hannes
Isabelle
Sandra Schol
14 plaatsers

  Heeft stemmen nut?

  Enquête

  Heeft stemmen nut?

  [ 4 ]
  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Bar_left22%Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Bar_right [22%] 
  [ 13 ]
  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Bar_left72%Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Bar_right [72%] 
  [ 1 ]
  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Bar_left6%Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Bar_right [6%] 

  Totaal aantal stemmen: 18
  Jan
  Jan
  Moderator


  Aantal berichten : 378
  Registratiedatum : 28-05-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Jan zo maa 12, 2023 11:38 am

  #StemZeWeg

  Er is maar één klein probleempje mee. Je kán ze niet wegstemmen. Democratie is een waterdicht systeem.

  . Teleurgestelde VVD-stemmers gaan naar > JA21

  . Teleurgestelde CDA-stemmers gaan naar > BBB

  . Teleurgestelde D66-stemmers gaan naar > Volt

  En alles blijft hetzelfde.

  https://dissident.one/2023/03/11/boerenprotest-de-machthebbers-zullen-zich-er-niet-druk-om-maken/

  Hannes, Ankie en Dries vinden dit bericht leuk

  Mark de Boer
  Mark de Boer


  Aantal berichten : 124
  Registratiedatum : 17-07-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Mark de Boer zo maa 12, 2023 12:10 pm

  Alle kiezers tellen mee!

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Alle-kiezers-tellen-mee

  Op 15 maart worden de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen gehouden. Zeer belangrijke verkiezingen, omdat deze uiteindelijk de samenstelling van de Eerste Kamer zullen bepalen. In de Eerste Kamer wordt over alle nieuwe wetgeving besloten. Jouw stem is dus belangrijk!

  Wat kan ik doen?
  Allereerst: ga stemmen! En overtuig zoveel mogelijk mensen in jouw omgeving om dat ook te gaan doen.

  Wat kan ik nog meer doen?
  Heel eenvoudig: zorg dat je op 15 maart bij het sluiten van de stembus in jouw stembureau aanwezig bent om getuige te zijn bij het tellen van de stemmen en de controle van de uitslag. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we uit nadat je je hebt aangemeld.

  Meld je aan!
  Met jouw hulp kun je bijdragen aan een transparant en eerlijk verloop van de verkiezingen. Help mee – zodat elke stem daadwerkelijk telt!

  Controle-verkiezingen.nl is een initiatief van Police for Freedom, VoorWaarheid, Samen voor Nederland en Ik, de Burger.

  Deze website is nog volop in ontwikkeling. De komende dagen wordt meer informatie toegevoegd.

  https://controle-verkiezingen.nl/

  Géant de Pierre, Ome Toon, Isabelle en Wolf vinden dit bericht leuk

  Mark de Boer
  Mark de Boer


  Aantal berichten : 124
  Registratiedatum : 17-07-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Mark de Boer ma maa 13, 2023 7:53 pm

  Boeren boos op BBB: 'BBB niet gezien bij demonstratie. Oude politiek!'

  vandaag, 18:30

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Https%3A%2F%2Fs3-newsifier.ams3.digitaloceanspaces.com%2Fstaging.dailystandard.nl%2Fimages%2F2022-07%2Fwhatsapp-image-2022-07-04-at-1-62c2cfb819c48

  De BoerBurgerBeweging ligt onder vuur. Niet van extreemlinkse stikstofpushers dit keer. Nee. De kritiek komt van boeren. Die vinden het namelijk belachelijk dat BBB niet bij het boerenprotest van zaterdag waren. Ze accepteren de uitleg van BBB dus niet; dat Caroline van der Plas zich niet veilig voelde. De reactie daarop is over het algemeen: 'Niemand is zo onveilig als Geert Wilders, maar die was er ook.'

  Evert Mouw is boer een blogger. Hij volgt de politiek op de voet en werd lid van de BoerBurgerBeweging. Hij leek altijd veel vertrouwen te hebben in Caroline van der Plas. Maar van dat vertrouwen is nog maar bar weinig over. Of beter gezegd: eigenlijk helemaal niets.  Mouw is namelijk geïrriteerd dat Caroline van der Plas niet bij de boerendemonstratie in Den Haag was, deze afgelopen zaterdag. "Gisteravond nog in de modderplassen hekken helpen opruimen," schrijft Mouw op Twitter. "Ik weet hoeveel werk FDF-vrijwilligers erin staken."

  Maar er was hem iets opgevallen. Van der Plas was er niet bij. Niet in woord, niet in daad, en ze had ook niemand anders gestuurd van haar partij om de boeren alsnog toe te spreken uit haar naam.

  "De BBB niet gezien," legt Mouw uit. "Dan zeg ik doei terug. Ga maar over andermans rug politiek profiteren. Jullie staan er niet als je er moet staan."

  Daarop concludeert hij keihard: "BBB = oude politiek in nieuwe zak."

  BBB stelt dat Van der Plas er niet bij kon zijn omdat ze zich niet veilig voelde. Er zouden meerdere incidenten zijn geweest de afgelopen dagen, waardoor ze tot dit besluit gekomen was. Critici stellen daarop dat ze dan toch iemand anders had kunnen sturen om haar partij te representeren, maar ook dat deed zij niet.

  Academicus Laurens Buijs noemde BBB daarop "controlled opposition," een term die inhoudt dat een partij of persoon oppositie lijkt te voeren, maar feitelijk meedoet met het grote politieke spel en dus alle ruimte krijgt van de zittende macht om theateroppositie te voeren.

  Van der Plas beweert dat dit soort uitspraken haar veiligheid in het geding brengen, en wijst steeds weer naar FVD als boosdoender omdat die partij de verschillen tussen BBB en FVD benoemt. Gideon van Meijeren gaf haar daar vandaag op heel duidelijke wijze antwoord op: die beschuldiging is, zei hij tegen De Dagelijkse Standaard, volstrekt onzinnig.

  In de tussentijd lijkt het er dus op dat BBB daags voor de verkiezingen door haar houding en gedrag toch wat boerensteun aan het verliezen is. Gaat dit impact hebben op haar verkiezingsuitslag en zal de uitslag voor BBB daardoor op het laatste moment toch minder florisant uitvallen voor haar dan gedacht?

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/boeren-boos-op-bbb-bbb-niet-gezien-bij-demonstratie-oude-politiek

  Hannes, Ankie, Géant de Pierre, Dries, Ome Toon, Isabelle en Wolf vinden dit bericht leuk

  Géant de Pierre
  Géant de Pierre


  Aantal berichten : 54
  Registratiedatum : 26-06-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Géant de Pierre di maa 14, 2023 8:41 pm

  Zo vlak voor de verkiezingen lijkt BBB toch nog te worden ontmaskerd als zijnde "controlled opposition"!

  Hannes, Mark de Boer, Dries, Ome Toon, Isabelle en Wolf vinden dit bericht leuk

  Géant de Pierre
  Géant de Pierre


  Aantal berichten : 54
  Registratiedatum : 26-06-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Géant de Pierre do maa 16, 2023 6:05 pm

  Beste Pierre,

  Duiding verkiezingsuitslag 2023: Wij zijn van de lange adem!


  Na onze intensieve campagne viel de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen 2023 ons enigszins tegen - dat geven we eerlijk toe. Op basis van de exitpolls zien we voor FVD slechts een bescheiden winst ten opzichte van onze positie nu. Omgerekend naar ons huidige zeteltal in de Tweede Kamer (5) hebben we het met (vermoedelijk) 3 zetels in de Eerste Kamer immers iets beter gedaan - maar niet zo goed als we meenden te kunnen opmaken uit de miljoenen views en likes op onze socials, de duizenden mensen op onze events, de ruim 60.000 leden.


  Dat verbaast ons wel een beetje. Mogelijk zijn toch veel aanhangers van ons op het laatste moment niét gaan stemmen. Of wellicht is er toch een veel groter contingent aan stemmers dat afgaat op de publieke omroep, waar wij al drie jaar niet meer welkom zijn en systematisch worden gedemoniseerd (een ondemocratische praktijk die we zeer betreuren).


  Felicitaties zijn hoe dan ook op hun plek voor de overduidelijke winnaar, BBB. Met volop support vanuit de pers heeft Caroline van der Plas de wind in de zeilen gekregen en een onwaarschijnlijk aantal zetels bemachtigd.


  Dat is indrukwekkend - maar ook zorgwekkend. Want haar partij ondersteunt op alle wezenlijke punten de lijn van het kartel. BBB is immers voorstander van de energietransitie, steunt de uitkoop van boeren, support de EU, de oorlog in Oekraine en de woke-regenboogakkoorden.


  Ondanks de veel gehoorde duiding van deze verkiezingsuitslag - dat de bevolking zou hebben gekozen voor verandering - blijkt de grote winnaar dus de fundamenten en achterliggende aannames van het huidige beleid gewoon te onderschrijven.


  Wérkelijk ander beleid kan daarmee nooit tot stand komen - nog los van het feit dat ook de kartelpartijen per saldo natuurlijk een solide zeteltal behouden (VVD, PvdA, GroenLinks, D66, PvdD, CDA zijn zeker niet weggevaagd en blijven tezamen onverminderd sterk aanwezig in de Eerste Kamer en de Provincies).


  Indien de kiezer een sterke behoefte zou hebben aan verandering zal die er met deze uitslag niet komen. De komende jaren zullen we méér klimaatbeleid krijgen - méér windmolens, méér zonne-akkers en de kosten van het leven zullen blijven stijgen. We gaan méer escalatiepolitiek zien richting Rusland. Méér transgender-propaganda richting kinderen. De verdringing van de boeren zal doorgaan (misschien een beetje trager, of met een betere uitkoopsom, maar de richting van het beleid blijft eender). Ook het uitzichtloze europroject zal voortgaan, de pensioenen zullen verder verdampen, de sluipende machtsoverdracht naar Brussel gaat gewoon door.


  Het is ontzettend spijtig dat het kennelijk niet lukt om de noodzakelijke veranderingen vlotter te realiseren. Kennelijk duurt het allemaal veel langer. Kennelijk heeft het meer tijd nodig om in te dalen.


  Inderdaad: ons land moet kennelijk nóg meer gehavend worden, nóg meer doorstaan, voordat we aan de wederopbouw kunnen beginnen.


  Dat is dan maar hoe het is. Wij zijn van de lange adem. We gaan door met ons bouwproject - onze app, onze community - en we blijven de hand reiken naar álle Nederlanders, die allemaal welkom blijven om zich bij ons aan te sluiten om samen ons lot te verbeteren.


  We prijzen ons gelukkig dat we, als alle stemmen zijn geteld, hoogstwaarschijnlijk in álle provincies vertegenwoordigd zullen zijn. We gaan met een hecht en sterk team de Eerste Kamer in. We spreken diepe en oprechte dank uit naar al onze kiezers, onze vrijwilligers, onze campagne-medewerkers en onze leden. En we houden volop moed!


  Tot heel snel!  Thierry Baudet

  Isabelle en Wolf vinden dit bericht leuk

  Géant de Pierre
  Géant de Pierre


  Aantal berichten : 54
  Registratiedatum : 26-06-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Géant de Pierre do maa 16, 2023 6:19 pm


  Indien de kiezer een sterke behoefte zou hebben aan verandering zal die er met deze uitslag niet komen. De komende jaren zullen we méér klimaatbeleid krijgen - méér windmolens, méér zonne-akkers en de kosten van het leven zullen blijven stijgen. We gaan méer escalatiepolitiek zien richting Rusland. Méér transgender-propaganda richting kinderen. De verdringing van de boeren zal doorgaan (misschien een beetje trager, of met een betere uitkoopsom, maar de richting van het beleid blijft eender). Ook het uitzichtloze europroject zal voortgaan, de pensioenen zullen verder verdampen, de sluipende machtsoverdracht naar Brussel gaat gewoon door.

  Het gaat allemaal nog veel te goed, het volk heeft door haar oneindige domheid geen idee wat het te wachten staat.

  Hannes, Dries, Isabelle en Wolf vinden dit bericht leuk

  Jan
  Jan
  Moderator


  Aantal berichten : 378
  Registratiedatum : 28-05-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Jan vr maa 17, 2023 10:30 am

  Verkiezingsuitslag verandert helemaal niets – Afbraak gaat versneld door

  Door DissidentNL -2023-03-17

  Doodvermoeiend gejoel op de sociale media’s dat de coalitie verloren heeft en de oppositie gewonnen en dat ‘er nu wel iets móet veranderen’. De realiteit is dat de enige oppositiepartij verloren heeft en de rest inwisselbare puppets zijn.

  De communisten van de PvdA en GroenLinks hebben gewonnen en zullen aansturen op een zo spoedig mogelijke onteigening van de gehate bezittende klasse van boeren om ruimte te maken voor hun geïmporteerde nieuwe pauperklasse van Afrikanen en een nieuwe Holodomor.

  De andere grote winnaar is Lientje. Lientje stemde voor meer immigratie, meer oorlog en gelooft in de stikstofleugen.

  Ze wil 2030 loslaten om op een later moment alsnog aan verzonnen normen te voldoen.

  Nieuwsuur meldde vorig jaar expliciet dat de rol van Caroline van der Plas is om de scherpe angel uit het stikstofdebat te halen. Lees; geen 2030 maar 2035.

  En als Lientje niet mee wil werken aan de gedwongen uitkoop van boeren, dan schakelt Rutte gewoon de PvdA en GroenLinks in, want die willen maar wat graag. Je zou zelfs kunnen stellen dat de opties van Rutte zijn toegenomen met deze uitslag. Als Rutte zijn zin niet krijgt met de PvdA en GroenLinks op een ander onderwerp, kan hij Lientje vragen. En ze zal instemmen, want ze zal toch iéts willen laten zien. Ze heeft zich bovendien de hele tijd al ‘constructief’ getoond, daarom mocht ze ook meedoen van de bepalende media.

  De boeren beseffen niet hoe hard ze belazerd zijn. De teleurstelling zal navenant zijn, maar te laat, alles is verloren.

  Democratie is een pervers systeem. De door de globalisten aangestelde marionetten kunnen hun beleid van totale vernietiging nu opvoeren en versnellen en zeggen: “Ja maar je hebt er toch zelf voor gestemd, dit is toch wat je wilt”.

  Ziek.

  Buitenlandse commentatoren denken zelfs dat hier een overwinning geboekt is.

  Verwacht de Totale Destructie. Democratie heeft Rutte zojuist een vrijbrief gegeven.

  Lees verder bij de bron https://dissident.one/2023/03/17/verkiezingsuitslag-verandert-helemaal-niets-afbraak-gaat-versneld-door/

  Hannes, Ankie, Géant de Pierre en Mark de Boer vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Hannes vr maa 17, 2023 11:04 am

  Deze verkiezingsuitslag is precies wat de regering wil. De boeren en demonstranten zullen zich voorlopig koest houden, want we hebben "gewonnen". En het stikstofbeleid wordt iets bijgeschaafd maar het open grenzen-, klimaat- en Oekraïne beleid worden in volle vaart doorgezet.

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Bedrogenboerenbedankt

  Kees

  (Longread-Tweet!) Na de verkiezingsuitslag van gisteren viert heel weldenkend Nederland toch een beetje feest. Of nou ja, een deel van weldenkend Nederland. Het deel van weldenkend Nederland dat geen feest viert doet dat niet omdat het onderstaande al doorheeft. Maar wacht even, daar komen we zo op.

  Je ziet allerlei tweets, artikelen en filmpjes voorbij komen van mensen die zeggen dat het nu wel anders ‘moet.’ Misschien heb je net als ik familieleden, vrienden en kennissen die denken dat het echt anders wordt vanaf nu. De kiezer heeft immers gesproken. Het is duidelijk! Geen stikstof, geen 2030, geen onteigening van boeren. Geen inhumaan beleid meer, geen maatregelen die van bovenaf worden opgelegd maar door de kiezer verafschuwd worden!

  Oh ja, it’s a new day, it’s a new life, for us. And I’m feeling good.

  Nou, slecht nieuws; er gaat helemaal niets veranderen. Sterker nog, als er iets gebeurt, dan is het dat het allemaal erger wordt. Want de #VVD gaat nu mogelijk nóg meer naar links bewegen, als dat al mogelijk is.

  Stikstofminister Van der Wal is al meteen heel eerlijk. Zij wil het #stikstofbeleid niet aanpassen. Niet bijstellen. Niets. “Het moet” is het motto van het kabinet. “Het is al te lang voor ons uitgeschoven.” En let op: als ze dat zegt is haar taalgebruik dat van iemand die iets doet dat ze eigenlijk niet wil doen, maar het kan niet anders. Maar haar gezichtsuitdrukking is die van iemand die er bijzonder veel plezier in heeft om de burger een middelvinger te geven en van bovenaf een beleid op te leggen dat desastreuze, catastrofale gevolgen heeft voor talloze mensen, waaronder de gehele boerenstand.

  Caroline van der Plas wil nu dat er in de provincies coalities komen met haar partij, en dat die coalities dan akkoorden sluiten waarin wordt afgesproken dat 2030 wordt losgelaten en dat boeren niet onteigend worden. Dat zijn haar twee kernpunten. Dat wil ze ten koste van alles er doorheen krijgen - natuurlijk ook omdat zij weet dat als ze nu toch daarmee akkoord gaat, dat haar partij over twee jaar (of misschien zelfs later dit jaar al) alle steun verliest die ze gisteren heeft gewonnen.

  Maar dat gaat helemaal niet gebeuren. Want als #BBB de rug echt recht houdt op deze antwoorden, dan mag de partij niet meedoen. En als de partij wel mee mag doen, tja, dan betekent het dat ze de rug niet rechthoudt en dat ze haar achterban verraadt.

  Kijk, voor het kabinet is de Eerste Kamer het belangrijkste. Die provincies zijn uitvoerders van beleid, niet bepalers ervan. In het ergste geval gebruikt het partijkartel gewoon een D66-rechter om alsnog medewerking te eisen van de Provincie. … En in de Eerste Kamer? Daar gaat het kabinet gewoon zaken doen met PvdA en GroenLinks. die gaan het kabinet officieel gedogen in ruim voor een paar items, en misschien zelfs wel voor een staatssecretarisschap hier of daar.

  De reden is er eentje die BBB’ers eigenlijk maar niet willen begrijpen - en hele hordes kiezers helaas ook niet: deze mensen, dit kartel, dient een bepaalde van bovenaf opgelegde ideologie. Ook zij zijn uitvoerders, niet bepalers. Hoewel ze die agenda trouwens wel met heel veel plezier uitvoeren. Van der Wal ontleent er overduidelijk een sadistisch genoegen aan. En dat geldt niet alleen voor haar, maar ook voor meer VVD’ers én zeker voor D66’ers.

  Dit beleid valt in heel kleine details bij te sturen. Maar de grote lijnen - en zelfs de grotere details - staan vast. Geen verkiezingsuitslag kan daar verandering in brengen.

  Is het echt zo negatief gesteld? Ja. Zo negatief, zo vreselijk, zo depressief makend is het gewoon. De enige vraag is of dit uiteindelijk leidt tot een vreedzame volksopstand of dat al die mensen die nu op BBB hebben gestemd zich toch zonder al te veel problemen de gaskamers in laten duwen.

  Michael van der Galien

  Jan, Ankie en Mark de Boer vinden dit bericht leuk

  Ankie
  Ankie


  Aantal berichten : 209
  Registratiedatum : 01-06-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Ankie vr maa 17, 2023 5:59 pm

  Géant de Pierre schreef:Beste Pierre,

  Duiding verkiezingsuitslag 2023: Wij zijn van de lange adem!

  Tot heel snel!

  Thierry Baudet

  Onzin van de hoogste orde de vader van een joods kind gaat ons even vertellen dat we zeeën van tijd hebben om het land te redden van de ondergang teweeg gebracht door de joodse kliek. cheers

  Jan en Dries vinden dit bericht leuk

  Dries
  Dries


  Aantal berichten : 117
  Registratiedatum : 31-08-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Dries za maa 18, 2023 11:07 am

  Géant de Pierre schreef:
  Het gaat allemaal nog veel te goed, het volk heeft door haar oneindige domheid geen idee wat het te wachten staat.

  Blijkbaar heeft men het nog niet slecht genoeg, ik denk niet dat het domheid is eerder zou ik spreken van totaal gehersenspoeld/geïndoctrineerd.

  Ankie schreef:
  Onzin van de hoogste orde de vader van een joods kind gaat ons even vertellen dat we zeeën van tijd hebben om het land te redden van de ondergang teweeg gebracht door de joodse kliek. cheers
   

  Veel tijd om dingen te veranderen is er niet meer zeker gezien de "overwinning" van de gecontroleerde oppositie in de vorm van de bbb.

  Jan en Wolf vinden dit bericht leuk

  Mark de Boer
  Mark de Boer


  Aantal berichten : 124
  Registratiedatum : 17-07-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Mark de Boer zo maa 19, 2023 2:16 pm

  ONDANKS MOKERSLAG BIJ VERKIEZINGEN: REGIME ZET ONTBOERINGSBELEID VERDER

  19 maart 2023

  Met het tellen van de laatste stemmen van de Provinciale Statenverkiezingen werd duidelijk dat de BoerBurgerBeweging (BBB) in alle provincies van Nederland de grootste partij is geworden. Een duidelijk signaal van de burger dat men het stikstofbeleid van het regime niet ziet zitten, waarvan het gevolg is dat veel boeren moeten verdwijnen. De uitslag maakte echter geen enkele indruk op de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Christianne van der Wal-Zeggelink, die voor de draaiende camera’s al heeft laten weten dat er geen keuze is en dat; ‘Op de rem trappen kan gewoon niet’.

  Hoewel deze verkiezingen niet gingen over het samenstellen van de Tweede Kamer, en daarmee de regering, wordt het stemmen voor de provincies en daarmee de Eerste Kamer logischerwijs als een belangwekkende raadpleging van de volkswil gezien. De vermeende stikstofcrisis wordt aangegrepen om boeren te onteigenen en daarna huizen te bouwen, iets dat duidelijk door een substantieel deel van de bevolking als niet wenselijk wordt gezien.

  Opvallend is evenwel dat minister van der Wal zo snel na de verkiezingsuitslag liet weten dat ondanks de winst voor BBB een groot deel van de stikstofmaatregelen overeind zullen blijven staan. Het lijkt er dan ook op dat de tanende steun voor de vier regeringspartijen geen gevolgen heeft voor het gevoerde beleid.

  https://reactnieuws.net/2023/03/19/ondanks-mokerslag-bij-verkiezingen-regime-zet-ontboeringsbeleid-verder/

  Wolf vinden dit bericht leuk

  Broeder T
  Broeder T


  Aantal berichten : 11
  Registratiedatum : 19-12-22

  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Broeder T wo maa 22, 2023 6:01 pm

  Jan en Wolf vinden dit bericht leuk


  Gesponsorde inhoud


  Heeft stemmen nut? - Pagina 2 Empty Re: Heeft stemmen nut?

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu vr maa 24, 2023 5:05 pm