Alternatief Forum Nederland VlaanderenWord lid van het forum, het is snel en gemakkelijk

Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Forum om alternatief nieuws te delen en te bespreken

Laatste onderwerpen en discussies, hier
AFNV webstek, hier
AFNV op Telegram, hier
AFNV op Twitter, hier

5 plaatsers

  Nieuws in het kort

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf vr feb 24, 2023 8:05 pm

  Winkeleigenaren zijn overlast asielzoekers beu en doen deur op slot: 'Voortdurend angst'

  Jan en Gea Eshuis zijn er helemaal klaar mee. De deur van het levensmiddelenwinkeltje dat het echtpaar sinds twee jaar bestiert bij het tankstation in Nieuw-Weerdinge, is donderdag op slot gegaan. Asielzoekers negeerden de regels, stalen spullen en waren alweer weg voordat de zus van Gea, die op dat moment in de winkel stond, er erg in had. Dat asielzoekers zonder te betalen huis hielden in het winkeltje, was niet de eerste keer. "Je heb voortdurend een angstgevoel bij je", zegt Gea.

  https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/15379663/winkeleigenaren-zijn-overlast-asielzoekers-beu-en-doen-deur-op-slot-voortdurend-angst

  De grootste demonstratie ooit

  Op 8 februari j.l. kondigde Farmers Defence Force voorman Mark van den Oever het al aan: De grootste demonstratie ooit. Een risicovolle uitspraak (je legt de lat meteen zo hoog) maar het is begrijpelijk. De nood is hoog! De kans van slagen is groter dan ooit tevoren omdat de combinatie met de burgers werd gezocht. En massa is macht. Binnen enkele minuten stond ik voor m'n camera en sprak een vervolg boodschap in. De videoboodschap die iedereen vorige week als nieuwsbrief heeft ontvangen. Het verzoek aan alle protest organisaties om massaal achter FDF te gaan staan werd goed ontvangen. Oproepen en flyers kwamen online van o.a. World Wide Demonstration, Police for Freedom, de Tour der Touren, Convoy Nederland, de Musketiers en vele anderen. Uiteraard ook via Nederland in Verzet & Samen voor Nederland. Al snel werd duidelijk dat het Malieveld in Den Haag geen optie zou zijn. Extinction Rebellion had aangekondigd de A12 te gaan bezetten en op het Malieveld worden 11/3voorbereidingen getroffen voor de NN CPC Loop Den Haag van zondag 12/3. Koekamp is te klein. Inmiddels heeft het eerste overleg met politie, gemeente en FDF plaatsgevonden. De gesprekken verliepen gemoedelijk. Demonstratierecht is een recht met slechts meldplicht, maar een gemoedelijke verstandhouding is altijd beter. We wachten het af. Gezamenlijk kwam men uit bij locatie Zuiderpark. Vooralsnog is voor het tijdstip 12.00-16.00u gekozen maar hou voor alle zekerheid websites en socials in de gaten. IT GIET OAN zouden de Friezen zeggen. HET GAAT DOOR.

  https://nederlandinverzet.com/blogs/nieuwsbrief/de-grootste-demonstratie-ooit

  Minister wil niets weten van zelfmoord boeren

  Men doet in de politiek alsof bewindslieden geen mensen zijn, maar functionarissen.

  Deze mogen en kunnen daardoor nooit ergens persoonlijk op worden aangesproken, want dan is de wereld te klein.

  Politic hebben er geen enkele moeite mee om hun land te verkwanselen aan de duistere machthebbers in de achtergrond.

  Ze doen hun uiterste best om het eigen land te slopen, maar ze zijn niet thuis wanneer ze met de gevolgen van hun acties worden geconfronteerd.

  Zo kennen we in ons land 'een stikstofcrisis'. Een crisis die helemaal geen crisis is, behalve op papier. Het gaat zelfs heel goed in ons land met het terugdringen van gevaarlijke stoffen.

  Waar het werkelijk om gaat is het kapot maken van onze voedselvoorziening en dus zorgen ze ervoor dat onder het mom van een verzonnen crisis de boeren zullen verdwijnen.

  https://niburu.co/binnenland/18315-minister-wil-niets-weten-van-zelfmoord-boeren

  NAVO-slet Meloni stemt ermee in om langeafstandsraketten aan Oekraïne te leveren

  Er zijn twee dingen waar vrouwen echt geil van worden: zwarte mannen en massale dood.
  Tegen al haar verkiezingsbeloften in heeft Meloni de grenzen totaal opengegooid voor de Afrikaanse invasie en ze loopt ook voorop met steun aan Zelenski waar ze warme gevoelens van krijgt. Er was ook al sprake van dat Italië gevechtsvliegtuigen zou leveren, maar dat is weer even in de koelkast gezet.

  Het is een kwestie van tijd, net als met de tanks. De voorwaarde die elk land lijkt te stellen is dat ze niet de eerste willen zijn, dus als er een schaap over de dam is …

  Met het opengooien van de grenzen treedt Meloni in het voetspoor van Merkel, die ook een hoofdverantwoordelijke voor de huidige slachtpartij is, doordat zij garant stond voor de Minsk-akkoorden, die , zoals zij en Hollande nu toegegeven hebben, bedoeld waren om Oekraïne tot de tanden te bewapenen om het tegen Rusland op te nemen.

  Dan hebben we nog WEF-slet en Coke-hoer Sanne Marin van Finland, die gezegd heeft dat Finland ook wel zonder Zweden toe wil treden tot de NAVO als Turkije dat blijft blokkeren, zodat de VS kernraketten op de stoep van St. Petersburg kunnen plaatsen. Begrijpt ze niet waarom Rusland Oekraïne binnengevallen is en dat Finland in een heel wat mindere positie verkeert dan Oekraïne voor 23 februari 2022 ?

  https://dissident.one/2023/02/24/navo-slet-meloni-stemt-ermee-in-om-langeafstandsraketten-aan-oekraine-te-leveren/

  WERELDNIEUWS aflevering 1| Hoe democratisch is Nederland nog?

  Een programma waarin we met bedrijfsstrateeg en onderzoeksjournalist Twan Houben belangrijke mondiale onderwerpen bespreken die effect hebben op ons huishouden en onze portemonnee.

  In deze aflevering onder meer; 80% van de Nederlandse wetgeving komt uit Brussel. Ons eigen parlement kan daar voor de vorm nog iets van vinden maar heeft geen invloed op deze wetten. Hoe democratisch is Nederland nog?

  https://binformedia.nl/wereldnieuws/wereldnieuws-aflevering-over-democratie/

  Bewijs geleverd dat de ontwikkeling van offshore-windenergie veel walvissen doodt

  De recente dood van zeven walvissen voor de kust van New Jersey, voornamelijk bultruggen, kreeg veel aandacht. Het federale agentschap NOAA Fisheries is verantwoordelijk voor walvissen. Een schandelijke verklaring van hun woordvoerder bracht me ertoe wat onderzoek te doen naar de dood van bultruggen.

  De resultaten zijn schokkend. Het bewijs lijkt duidelijk dat de ontwikkeling van offshore windenergie honderden walvissen doodt.

  https://www.climategate.nl/2023/02/bewijs-geleverd-dat-de-ontwikkeling-van-offshore-windenergie-veel-walvissen-doodt/

  Duurzaamheidsrage – “Great Reset” in Nederland schrijdt voort

  Mark Rutte, de premier van Nederland, doet er net als zijn Canadese ambtgenoot Justin Trudeau alles aan om zijn land te modelleren naar de plannen van zijn heer en meester Klaus Schwab. Al in 2016 kon men een eerste indruk krijgen van hoe Rutte zich een Nederland na de Great Reset voorstelt, schrijft Auf1.
  Reeds zes jaar geleden werd het project “Tristate City” gepubliceerd, een soort superstad met een toekomstig verzorgingsgebied voor bijna 40 miljoen mensen. Hiervoor zouden zelfs de landsgrenzen moeten worden afgeschaft, terwijl natiestaten zouden verdwijnen.

  https://www.frontnieuws.com/duurzaamheidsrage-great-reset-in-nederland-schrijdt-voort/

  Tjeerd de Groot (D66) uit dreigende taal: ‘Anders volgt er een bloedbad in november’

  Als nieuwe provinciebesturen zich na de verkiezingen verzetten tegen de stikstofaanpak zal minister Christianne van der Wal ze dwingen, zei ze donderdag in de Tweede Kamer. “Dat zal ik niet schuwen. Er is een palet aan mogelijkheden.”

  Het kabinet trekt tot 2035 bijna 25 miljard euro uit voor de ‘duurzame’ hervorming van de landbouw, maar dat geld is alleen voor provincies die meewerken.

  In november moet die regeling er liggen. “Boeren moeten weten waartussen ze kunnen kiezen,” zei De Groot. “Anders volgt er een bloedbad in november.”

  “Bloedbad!? Wát een taalgebruik voor een politicus, ik bedoel activist. Ook goeiemorgen. Ik ga naar m’n dieren, dit trek ik niet meer,” schrijft boerin Alice van Drie.

  https://www.ninefornews.nl/tjeerd-de-groot-d66-uit-dreigende-taal-anders-volgt-er-een-bloedbad-in-november/

  PVV-politica Fleur Agema legt de vinger op de zere plek: extra opvang voor asielzoekers terwijl Nederlandse ouderen in de kou staan

  De zorg in Nederland staat onder grote druk. Het ziekenhuispersoneel is zwaar ontevreden en hebben eerder deze maand al stakingen aangekondigd. (Tot groot ongenoegen bij de voorzitter van de Nederlandse Verenging van Ziekenhuizen, Ad Melkert.) De grote druk op de zorg is volgens Fleur Agema (PVV) mede te danken aan de grote groep asielzoekers die ons land binnenkomen. Agema legt in de uitzending van Ongehoord Nieuws de vinger op de zere plek.

  Volgens Agema zorgt de grote stroom aan asielzoekers voor een enorm probleem in de zorg. “Er zijn vorig jaar bijna een kwart miljoen mensen bij gekomen, die vragen ook allemaal zorg.” Aldus Agema in de uitzending van Ongehoord Nieuws eerder vandaag. Daarnaast sloopt Agema ook het argument van Mark Rutte dat het kabinet elk jaar meer geld uit zou geven aan de zorg. “Je hebt ook weer bijna een kwart miljoen mensen toegelaten. Ja, dan wordt het vanzelf meer”

  Ook snijdt Agema het probleem aan van de 21.000 mensen die op de wachtlijst staan voor een plek in een verpleeghuis. Deze kabinetsperiode zijn er volgens Agema 25.000 extra verpleeghuisplekken nodig maar de Minister voor Langdurige Zorg en Sport Connie Helder heeft al aangegeven ze niet te gaan bouwen.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/pvv-politica-fleur-agema-legt-de-vinger-op-de-zere-plek-extra-opvang-voor-asielzoekers-terwijl-nederlandse-ouderen-in-de-kou-staan

  Hannes, Jan, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Groôs Zeêuws, Ome Toon en vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf za feb 25, 2023 12:20 pm

  De negende verjaardag van de oorlog in Oekraïne

  Dit is niet de eerste maar de negende verjaardag van de oorlog in Oekraïne, ontketend in februari 2014 met de staatsgreep onder leiding van de VS-NAVO. Vanuit Warschau belooft president Biden “president Zelensky bij te staan, wat er ook gebeurt”. Hij wordt bijgevallen door president Meloni, die, in afwijking van zijn eerdere stellingname in 2014, Zelensky verzekert dat “Italië u tot het einde zal bijstaan”. Verontrustende uitspraken, gezien de reële mogelijkheid dat het conflict escaleert in een kernoorlog, die niet alleen het einde van Europa maar van de wereld zou betekenen. Oekraïne is in staat kernwapens te produceren en er zijn zeker mensen in Kiev die een dergelijk plan nastreven.

  https://openbaararchief.nl/ww3/2023/02/25/de-negende-verjaardag-van-de-oorlog-in-oekraine/

  Het gesprek: Els van Veen, huisarts

  Moeder, huisarts en twitteraar. Kritisch op de overheid en de genomen maatregelen rondom Corona door de overheid. Bovenal, met onderbouwing, tegen het vaccineren van gezonde jonge mensen en kinderen.

  In dit tweede gesprek met Els spreekt Simon met haar in retrospect over de “pandemie” en de daaruit voortvloeiende maatregelen, de rol van de inspectie en de gevolgen voor Els zelf.

  https://dezedagen.com/2023/02/24/het-gesprek-els-van-veen-huisarts-2/

  Roep om vertrek Rutte zwelt aan

  De parlementaire enquêtecommissie heeft zijn eindrapport gepresenteerd over de gaswinning in Groningen. Het oordeel is vernietigend. Bij de gaswinning zijn de belangen van de Groningers stelselmatig genegeerd; er werd niet genoeg prioriteit gesteld aan veiligheid, leefbaarheid en zorg. Meerdere politici roepen nu op tot het vertrek van premier Rutte.

  De afgelopen tijd is de enquêtecommissie druk bezig geweest met onderzoekingen en verhoringen van getuigen. Het eindrapport van tweeduizend pagina's schetst een gitzwart scenario van de Groningse gaswinning die in 1963 begon.

  "Nu is de gaswinning uitgelopen op een ongekend systeemfalen van zowel publieke als private partijen die hun plichten hebben verzaakt," aldus het rapport.

  https://www.stichting-jas.nl/2023/02/roep-om-aftreden-rutte-wordt-luider-na.html

  SACHA LATYPOVA: BEWIJS VOOR EEN INTENTIE OM SCHADE TE BEROKKENEN IS GELEVERD

  Waren vaccins niet bedoeld om te beschermen, maar om schade te berokkenen? Valt dit aan te tonen met officiële documenten? Sacha Latypova komt oorspronkelijk uit Oekraïene en verhuisde in de jaren ’90 naar de Verenigde Staten. Ze heeft 25 jaar binnen de farmaceutische industrie gewerkt in verschillende rollen en ook op topposities. Ook heeft zij in die branche eigen bedrijven in management en advies geleid waarbij ze onder andere als tussenpersoon optrad tussen de industrie en de regelgevende instanties.

  Toen de coronavaccins kwamen, voelde ze dat het niet klopte en voelde zij zich geroepen zich te verdiepen in de contracten en de manier waarop de productie en de distributie van de vaccins tot stand waren gekomen. Zij ontdekte dat de vaccins geen vaccins zijn, en niets met gezondheid te maken hebben. We hebben het hier over een militaire operatie waar gezondheidsofficials niet eens aan te pas zijn gekomen. Kijkt u naar de presentatie van deze moedige vrouw.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/sacha-latypova-bewijs-voor-een-intentie-om-schade-te-berokkenen-is-geleverd/

  12 POLITIEKE PARTIJEN WENSEN VOORTZETTING OORLOG OEKRAÏNE

  Vandaag hebben een twaalftal politieke partijen in Nederland een verklaring opgesteld waarin ze aangeven Oekraïne te steunen. Dat omschrijft men als ‘…verenigd achter Oekraïne te blijven staan’. Specifiek wordt gesproken over politieke, economische en militaire steun en deze lijkt geen grens te kennen, want men spreekt van ‘nu, en voor zo lang als nodig’. Het gaat om de regeringspartijen en aantal andere politieke partijen met zetels in de Tweede Kamer. Opvallend gegeven is dat naast het Forum voor Democratie, al lang voorstander van vredesonderhandelingen, nu ook de Partij voor de Vrijheid deze verklaring niet heeft ondertekend.

  https://reactnieuws.net/2023/02/24/12-politieke-partijen-wensen-voortzetting-oorlog-oekraine/

  China roept wereld op: keer je af van de VS

  China haalt hard uit naar de VS, beklemtoont het belang van de internationale rechtsorde en werpt zich in Oekraïne op als vredesduif. Een geopolitieke aardverschuiving tekent zich af. China-kenner Jonathan Holslag van de Vrije Universiteit Brussel sprak deze week van een “frontale aanval” van China op de VS zoals hij in geen decennia heeft meegemaakt. “Eigenlijk is het een oproep aan de rest van de wereld: keer de Amerikanen de rug toe, wij bieden een beter alternatief, laten we samen bouwen aan een nieuwe wereldorde waarin we de Amerikanen naar de zijlijn duwen.”

  https://deanderekrant.nl/nieuws/china-roept-wereld-op-keer-je-af-van-de-vs-2023-02-24

  NOS is de post-it demonstraties spuugzat! En dat is een goed iets!

  Afgelopen week werd het NOS-gebouw voor de tweede keur volgeplakt met post-its om zo aandacht te vragen voor de vaccinatiedoden.

  Maar ook is het een actie om aan te geven dat mensen het kotsbeu zijn dat de mainstream media, in dit geval de NOS, eenzijdig nieuws geven en mensen dom proberen te houden.

  Zij brengen geen nieuws, zij verkopen een narratief. Het narratief is er en daar wordt “nieuws” omheen gebouwd.

  Dit soort acties zijn ook een waarschuwing voor deze mediabedrijven dat mensen het kotsbeu zijn en dat men niet moet gaan lopen huilen wanneer een journalist eens een keer een kras op zijn auto vindt of nageroepen wordt door mensen die zo gefrustreerd zijn vanwege het optreden van deze nep-journalisten dat ze ze het liefst eens een goed pak slaag geven.

  Mensen die stil staan bij wat deze media ons heeft aangedaan die beseffen hoe gevaarlijk de mainstream media is.

  https://hnmda.nl/nl/nieuws/nos-is-de-post-it-demonstraties-spuugzat-en-dat-is-een-goed-iets/

  Hannes, Jan, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Groôs Zeêuws, Ome Toon en vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf zo feb 26, 2023 1:07 pm

  Nieuw dieptepunt – boer krijgt straf om activistische stropop

  Een melkveehouder uit Eemnes is recent op zijn vingers getikt door de provincie Utrecht. De man, Pieter Seldenrijk, plaatste in september vorig jaar een metershoge stropop in zijn weiland, vlakbij de snelweg A1. Onder het verdrietige gezicht van de pop prijkt de welbekende omgekeerde Nederlandse vlag. De pop is bedoeld als “ludiek protest tegen de stikstofplannen van het kabinet”, aldus Seldenrijk, maar na ruim vijf maanden wil de Regionale Uitvoeringsdienst Utrecht (RUD) nu dat de pop verwijderd wordt. Hij zou niet voldoen aan de plaatselijke verordening, waarin staat dat men geen reclame langs de snelweg mag zetten.

  https://doezelfnormaal.nl/nieuws/nieuw-dieptepunt-boer-krijgt-straf-om-activistische-stropop/

  Jasmin (12) daagt WEF en Greta uit: ‘Klaus Schwab, how dare you?’

  Opeens ging ze viraal. De jonge Jasmin (12 jaar) die de harten stal bij een protest tegen het plan om van Oxford een 15-minuten stad te maken.

  ,,Klaus Schwab how dare you’’, zei het Britse meisje in haar speech die op internet al bijna een miljoen keer is bekeken.

  De Britse tiener gaf daarmee óók een veeg uit de pan richting die andere jonge activiste Greta Thunberg, die in 2019 dezelfde woorden ‘How dare you’ gebruikte bij een VN top om haar zorgen uit te spreken over het klimaat.

  https://indepen.nl/jasmin-12-daagt-wef-en-greta-uit-klaus-schwab-how-dare-you/

  De miljardairs achter de gasverboden

  De hypocrisie van de miljardairs die anti-CO2-campagnes financieren, waaronder een verbod op gasfornuizen. Aardgasverboden gaan meer over klasse dan over klimaatverandering.

  De Climate Imperative Foundation is de nieuwste en rijkste anti-CO2, anti-aardgas groep waar je nog nooit van gehoord hebt.

  https://www.climategate.nl/2023/02/de-miljardairs-achter-de-gasverboden/

  Prof. Sylvester Eijffinger: ‘Nieuw pensioenstelsel schendt privé-eigendom’

  Het nieuwe pensioenstelsel schendt het eigendomsrecht en zelfs de mensenrechten. Dat stelt econoom prof. Sylvester Eijffinger in een vernietigende standpuntbepaling op de Deskundigenbijeenkomst Wet Toekomst Pensioenen (Wtp).

  Zoals vastgelegd in de Wet toekomst pensioenen (Wtp) doorkruist het nieuwe stelsel enerzijds individuele pensioencontracten, terwijl het anderzijds de mogelijkheid opschort daartegen bezwaar te maken. Dan rest de benadeelde pensioengerechtigde niets anders dan naar de rechter te stappen. Prof. Sylvester Eijffinger, hoogleraar-emeritus financiële economie aan de Universiteit Tilburg, voorspelt dan ook “dat deze schendingen tot vele massaalbezwaarprocedures zullen gaan leiden bij de Hoge Raad en, als dat nodig zal blijken te zijn, bij het Europese Hof van Justitie.”

  https://cultuurondervuur.nl/artikelen/nieuw-pensioenstelsel-schendt-priv%C3%A9-eigendom

  Tom Van Grieken: ‘Omvolking en superdiversiteit zijn hetzelfde’

  ‘Vlaanderen en Brussel zijn de afgelopen 30 jaar superdivers geworden.’ Dat is de aanvang van een groot artikel dat Het Laatste Nieuws publiceerde woensdag. Aan de hand van die cijfers publiceerde de krant ook een module waarbij iedereen voor zijn of haar gemeente de demografische samenstelling kan opzoeken. De cijfers zijn ontluisterend.

  Voor geheel Vlaanderen is het aandeel van niet-autochtone inwoners op 30 jaar tijd van 6,5% naar 25% gegroeid: een spectaculaire demografische transitie. ‘Wat echter bijna even ontluisterend is, is de cognitieve dissonantie bij links en de reguliere media, die juichend de term superdiversiteit hanteren, maar hysterisch gillen als men het woord omvolking hoort. Nochtans zijn het één en hetzelfde fenomeen.’ Dat schrijft Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in dit opiniestuk.

  https://m.doorbraak.be/tom-van-grieken-omvolking-en-superdiversiteit-zijn-hetzelfde/

  Hannes, Jan, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Groôs Zeêuws, Ome Toon en vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf ma feb 27, 2023 1:58 pm

  Kijk zo wordt ‘ON!’ vakkundig besmeurd..!!

  Wilfred Genee, Bert Huisjes, Sander Schimmelpenninck en Tijs van den Brink:
  en hun leugens/onwaarheden over Ongehoord Nederland!!

  Wat hebben Wilfred Genee, Bert Huisjes, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink en dagbladen als Trouw en politieke partijen als de PvdA gemeen? Ze vertellen pertinente onwaarheden over omroep Ongehoord Nederland. ON! zou desinformatie en complottheorieën verspreiden, zich schuldig maken aan racisme en discriminatie en niet willen samenwerken met andere omroepen binnen de NPO. Wat is hier nu eigenlijk allemaal van waar? Bar weinig. Hoe zit het dan wel? Dat wordt duidelijk in dit artikel waarin we de meest hardnekkige misverstanden ontkrachten en onze kant van het verhaal vertellen.

  https://www.wanttoknow.nl/overige/media/kijk-zo-wordt-on-vakkundig-besmeurd/

  Onopgemerkte “klimaatvervuiler”: De wapenindustrie! – Nederlands ondertiteld

  Maatregelen voor klimaatbescherming en het behoud van hulpbronnen hebben momenteel een zeer hoge betekenis in de politiek. Maar in dit verband wordt weinig aandacht besteed aan één sector van de economie. De resultaten van verschillende studies laten genadeloos zien welke uiterst problematische rol deze sector van de economie speelt .

  https://hetanderenieuws.nl/onopgemerkte-klimaatvervuiler-de-wapenindustrie-nederlands-ondertiteld/

  Wilders gaat los op GroenLinks-lijsttrekker Paul Rosenmöller: ‘Smerige leugenaar’

  Paul Rosenmöller, die de GroenLinks-lijst aanvoert bij de Eerste Kamerverkiezingen, zei in het eerste verkiezingsdebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart dat PVV-leider Geert Wilders is veroordeeld voor discriminatie.

  “Smerige leugenaar Rosenmöller zegt op tv dat ik veroordeeld zou zijn voor discriminatie terwijl ik daarvoor ben vrijgesproken,” reageert Wilders gepikeerd. “De man is door zijn haatzaaien medeverantwoordelijk voor de moord op Pim Fortuyn en opent nu opnieuw de jacht. Walgelijk.”

  https://www.ninefornews.nl/wilders-gaat-los-op-groenlinks-lijsttrekker-paul-rosenmoller-smerige-leugenaar/

  Wordt binnenkort ook Orwell herschreven? – Column Steven Arrazola de Oñate

  Vandaag zou ik graag willen beginnen in Nederland waar er sinds deze week plots een heuse fakkelfobie heerst. Sigrid Kaag, minister van Financiën, was vorige zondag in Diepenheim in Overijssel en werd daar opgewacht door een vijftigtal boeren die ontzettend ontevreden zijn over het gevoerde beleid. Je zou voor minder ontevreden zijn als je ziet hoe de hardwerkende boeren bij onze noorderburen worden aangepakt. Het is daar immers, op gebied van stikstof, nog erger gesteld dan bij ons in België. Toen de minister de boze boeren zag staan had ze snel begrepen dat ze dit kon misbruiken in haar verkiezingscampagne en daarom stapte ze resoluut, onder politiebescherming, af op de boeren. Daar hielden ze zeer kort een zeer beschaafd gesprek. De boeren hadden daarbij fakkels in de hand. Al sinds de Verlichting is de fakkel een belangrijk symbool dat staat voor kennis, rede en vooruitgang. De fakkel brengt licht in de duisternis: door het licht van de rede zijn mensen in staat helder te denken en tot inzicht te komen.

  https://cafeweltschmerz.nl/wordt-binnenkort-ook-orwell-herschreven-column-steven-arrazola-de-onate/

  Capabele blanke mannen maken weinig kans op functie bij overheid

  Om straks nog in aanmerking te komen voor een functie als ambtenaar mag je van alles zijn, behalve een blanke man.

  Ervaring en vaardigheden zijn niet meer belangrijk bij de selectieprocedures.

  Wij leven toch wel in een heel bijzonder land. Een natie waar men de mond vol heeft over discriminatie want daar doen we niet aan bij ons.

  Probeer bijvoorbeeld maar eens een Omroep Blank te beginnen en je wordt met de grond gelijk gemaakt en uitgemaakt voor extreem rechtse antisemitische nazi.

  Wel kennen wij in ons land een Omroep Zwart.

  https://niburu.co/binnenland/18322-capabele-blanke-mannen-maken-weinig-kans-op-functie-bij-overheid

  Illegale immigratie naar Italië heeft het hoogste niveau ooit bereikt

  In Italië is ondanks het overweldigende rechtse verkiezingssucces in september nog niets te merken van de beloofde ommekeer op asielgebied, integendeel. Giorgia Meloni is nu vijf maanden in functie, maar de aankomst van migranten in Italië is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar.

  https://dissident.one/2023/02/26/illegale-immigratie-naar-italie-heeft-het-hoogste-niveau-ooit-bereikt/

  Hannes, Jan, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Ome Toon, Isabelle en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf di feb 28, 2023 7:39 pm

  Waarom Waanzin Regeert

  Eeuwenlang was de absolute macht en de daarbij behorende privileges in handen van aristocraten, de adel en de kerkelijke autoriteiten. Hun wil was waarheid en wet. Daar kwam verandering in toen de Franse Revolutie uitbrak. (1789–1799) Oude ideeën van absolutisme, aristocratie en de macht van de kerk werden vervangen door idealen, met de volgende woorden; ‘Liberté, égalité, fraternité.’ ‘Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap.’

  https://gedachtenvoer.nl/2023/02/28/waarom-waanzin-regeert/

  Verkiezingen in een sterk gepolariseerde samenleving

  Een van de meest opvallende ontwikkelingen in de afgelopen drie jaar was de sterke opkomst van de eigen bubbels. In die bubbels zitten mensen met dezelfde uitgesproken opvattingen over een belangrijk maatschappelijk probleem. We zagen het tijdens de coronacrisis, maar we kunnen het ook vaststellen rondom het klimaat.

  https://indepen.nl/verkiezingen-in-een-sterk-gepolariseerde-samenleving/

  Bereid u voor op de komende crisis!

  Het is niet de vraag of er een zware crisis komt, maar wanneer de crisis komt. Alle signalen staan op rood. Een zéér snel stijgende inflatie, energieprijzen die de pan uit zijn gerezen, een falende euro, een al jaren kunstmatig in stand gehouden vastgoedbubbel, een ingezette economische recessie, werkenden die niet meer rond kunnen komen en volledig afhankelijk zijn van toeslagen, een grote en snel groeiende groep van mensen die ver beneden de armoedegrens leven en een groeiende groep van mensen die dakloos zijn. Tel daarbij op de jaren voortslepende crisis in Groningen waar mensen al vele jaren wachten op een nette afhandeling van de schade aan hun huizen door aardbevingsschade, de voortslepende toeslagenaffaire, de enorme kapitaalvlucht van Noord naar Zuid-Europa, de instroom van jaar op jaar grotere groepen van asielzoekers, de enorm groeiende geldhoeveelheid sinds 2014, pensioenpotten die fors minder waard zijn geworden, de dreigende voedseltekorten, de zogenaamde stikstofcrisis en de dramatische vermindering van ons landbouwareaal, de enorme woningcrisis waarvoor de oplossing ver weg lijkt, de oorlog tussen Rusland en Oekraïne (en inmiddels de NAVO/Europa waar we worden ingerommeld), de toenemende invloed van buitenlandse entiteiten (WHO, WEF, et cetera) op ons nationale overheidsbeleid, de ondergeschikte en steeds verder afkalvende rol van ons parlement t.o.v. de steeds verder toenemende invloed van Europa en het historisch dieptepunt van vertrouwen van de burger in de politiek.

  https://dezedagen.com/2023/02/28/bereid-u-voor-op-de-komende-crisis/

  Ja, jij was fout toen je je medemens liet staan.

  Ja, jij was fout toen je je medemens liet staan.
  Jij was fout toen je de overheid liet begaan.

  Je hielp mee je buurman kapot te maken.
  Je hielp mee zijn rechten te verzaken.

  https://startpagina.mediacollectief.nl/ja-jij-was-fout-toen-je-je-medemens-liet-staan/

  Schandalig! Voormalig D66-wethouder Shula Rijxman kan 2 ton aan wachtgeld opstrijken

  De Telegraaf meldt vandaag dat de kosten die de gemeente Amsterdam kwijt is aan wachtgeld voor oud-wethouders oploopt tot 700.000 euro. Vrij recent nam D66-wethouder en voormalig bestuursvoorzitter van de NPO, Shula Rijxman ontslag waardoor de D66’er nu kan rekenen op 2 ton aan wachtgeld.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/schandalig-voormalig-d66-wethouder-shula-rijxman-kan-2-ton-aan-wachtgeld-opstrijken

  Britse tuinbouwkassen sluiten vanwege hoge energiekosten – 40 procent van Glastuinbouw Nederland groep draait met verlies

  In Groot-Brittannië laat een bijzonder deprimerend facet van de crisis nu zijn eerste contouren zien – en loopt daarmee vooruit op wat er in de nabije toekomst waarschijnlijk in andere Europese landen zal gebeuren: door de exploderende energieprijzen wordt de landbouw gewurgd en moeten verse producten worden gerantsoeneerd.

  https://www.frontnieuws.com/britse-tuinbouwkassen-sluiten-vanwege-hoge-energiekosten-40-procent-van-glastuinbouw-nederland-groep-draait-met-verlies/

  Zwitserse man uitgezet om plaats te maken voor vluchtelingen ondanks dat hij al 15 jaar in huis woont

  De lokale overheid beweert dat haar handen gebonden zijn om te voldoen aan de federale quota voor de verdeling van vluchtelingen.

  Een Zwitserse man die in een sociale woning in het dorp Seegräben woont, heeft het bevel gekregen zijn appartement te verlaten om plaats te maken voor asielzoekers.
  De 47-jarige man ontving een brief van de plaatselijke autoriteiten waarin werd uitgelegd dat zij geen alternatieve huisvesting voor de nieuwkomers konden vinden en verplicht waren een bepaald aantal asielzoekers te huisvesten overeenkomstig de nationale vluchtelingenquota.

  https://dissident.one/2023/02/28/zwitserse-man-uitgezet-om-plaats-te-maken-voor-vluchtelingen-ondanks-dat-hij-al-15-jaar-in-huis-woont/

  Hannes, Jan, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Ome Toon, Isabelle en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf wo maa 01, 2023 12:16 pm

  Ons geldsysteem bewezen corrupt

  Inleiding
  Hoe Hitler de bankiers trotseerde
  Duitse regering gaf haar eigen geld uit
  Eigen geld niet door goud gedekt schept meer banen
  Geen schulden en geen inflatie
  Verdraai de Waarheid om de geschiedenis te herhalen
  Conclusie en Oplossing
  Wie controleert ons geld?

  https://finalwakeupcall.info/blog/2023/02/28/ons-geldsysteem-bewezen-corrupt/

  Bewerking : bovenstaand onderwerp zal ik in zijn geheel plaatsen in de algemene discussie, Hannes

  EU importeert sinds begin oorlog Oekraïense horror-eieren

  De legbatterij is in de Europese Unie al tien jaar verboden en toch eten Nederlandse consumenten ongemerkt flink meer legbatterij-eieren. De import uit Oekraïne uit deze beruchte kippenkooien is in vergelijking met 2021 vervijfvoudigd.

  https://www.nieuwnieuws.nl/5159534/eu-importeert-sinds-begin-oorlog-oekraiense-horror-eieren/

  Netneutraliteit; Waarom is Nederland tegen het Europese plan voor een ‘tolheffing’ op streamingdiensten?

  Als het aan de Europese Commissie ligt mogen telecombedrijven in de toekomst hun klanten voor streamingdiensten extra laten betalen. Omdat deze diensten het internetwerk zwaar belasten acht de Commissie een heffing niet alleen legitiem, maar zelfs noodzakelijk.

  Op dit moment is het voor internetaanbieders niet toegestaan data voor een Netflix-serie anders in rekening te brengen dan bijvoorbeeld het versturen van een e-mail. Het tarief mag wel afhangen van de hoeveelheid data, maar niet van welke website die data afkomstig is.

  De Europese Commissie overweegt deze zogenoemde netneutraliteit te laten varen.

  https://privacynieuws.nl/internet-en-telecom/netneutraliteit/netneutraliteit-waarom-is-nederland-tegen-het-europese-plan-voor-een-%E2%80%98tolheffing%E2%80%99-op-streamingdiensten.html

  Israëlische kolonisten zetten Palestijnse stad in brand na moord op twee van hen

  Israëlische kolonisten staken 75 huizen en honderd auto’s in brand in de Palestijnse stad Hawara. De actie was een vergelding voor de moord op twee kolonisten in de stad. Vlak buiten Hawara werd een Palestijn doodgeschoten.

  https://rightsforum.org/israelische-kolonisten-zetten-palestijnse-stad-in-brand-na-moord-op-twee-van-hen/

  Zwitserse banken bevestigen standpunt over bevroren Russische tegoeden – geen confiscatie toegestaan

  Het land zal geblokkeerde fondsen niet in beslag nemen ondanks druk van westerse bondgenoten, zei een functionaris

  Zwitserse banken hebben wettelijk niet het recht om Russisch geld dat onder sancties in het land is bevroren, voor hun eigen doeleinden te gebruiken, vertelde een woordvoerder van het staatssecretariaat voor Economische Zaken (SECO), Fabian Maienfisch, deze week aan persbureau RIA Novosti.

  https://worldunity.me/zwitserse-banken-bevestigen-standpunt-over-bevroren-russische-tegoeden-geen-confiscatie-toegestaan/

  Voorspelling loopt achter: Nederlandse bevolking groeit veel sneller dan gedacht

  De voorspellingen van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) van de bevolkingsgroei vallen steevast te laag uit. De laatste prognose, uit 2022, is nu al achterhaald. Als de immigratie doorgaat zoals de laatste vijf jaar, groeit de Nederlandse bevolking tot 2070 met 6 miljoen mensen. Dat is het dubbele van wat het CBS nu voorspelt.

  De Staatscommissie die eind dit jaar moet rapporteren over de Nederlandse bevolkingsontwikkeling heeft te elfder ure om een extra scenario gevraagd: met een hoger migratiesaldo en dus meer bevolkingsgroei. Daar is alle reden toe.

  https://www.wyniasweek.nl/voorspelling-loopt-achter-nederlandse-bevolking-groeit-veel-sneller-dan-gedacht/

  Hannes, Jan, Ankie, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Dries en vinden dit bericht leuk

  Sandra Schol
  Sandra Schol
  Carpe Diem


  Aantal berichten : 95
  Registratiedatum : 30-06-22

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Sandra Schol wo maa 01, 2023 1:34 pm

  Visserijsector: ‘De visserij wordt in Nederland de nek omgedraaid’

  27 februari, 13:20

  Met de invoering van nieuwe visserijregels handelt de Nederlandse overheid in strijdt met de grondwet. Dat schrijft de visserijsector in een brandbrief aan de koning, het kabinet en de Eerste en Tweede Kamer.

  In hun brandbrief roepen de vissers de noodtoestand uit, ze vrezen dat de sector door nieuwe EU-regels de ‘nek wordt omgedraaid’. Volgens de vissers maakt de overheid het hen onmogelijk te ondernemen met hun eigendom, de vissersschepen. Iets dat volgens de sector niet alleen tegen de grondrechten ingaat, maar ook tegen het Europees verdrag dat de rechten van de mens beschermt.

  De brief is ondertekend door een groot aantal vissers, waaronder die uit Lauwersoog, Zoutkamp en Usquert, die vooral in de Waddenzee op garnalen vissen. Ook visafslagen, scheepswerven en allerlei bedrijven die aan de visserij zijn verbonden hebben hun handtekening gezet, evenals Duitse en Belgische vissers die in Nederlandse wateren vissen.

  https://www.rtvnoord.nl/nieuws/1001458/visserijsector-de-visserij-wordt-in-nederland-de-nek-omgedraaid

  Hannes, Jan, Ave, Mark de Boer, Florijn, Ome Toon, Isabelle en vinden dit bericht leuk

  Mark de Boer
  Mark de Boer


  Aantal berichten : 124
  Registratiedatum : 17-07-22

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Mark de Boer wo maa 01, 2023 2:18 pm

  VS vallen Europa aan

  Amerikaanse strijdkrachten hebben Europa aangevallen in de rug. Dit gebeurde toen alle Europese ogen gericht waren op het oosten, waar zij Oekraïne steunen tegen Rusland. Het gevaar kwam echter niet uit het oosten zoals verwacht, maar uit het westen. Tot ieders verbazing volgde er geen enkele Europese reactie, noch van Von der Leyen of van welk ander EU-lid dan ook. De ambassadeur van de VS werd niet op het matje geroepen, de EU sprak geen sanctiemaatregelen tegen de VS uit en de diplomatieke banden met de agressor werden niet verbroken. Hoe is dat mogelijk?

  https://www.dlmplus.nl/2023/02/28/vs-vallen-europa-aan/

  Dreigt er een nieuwe eurocrisis door schimmige boekhouding Italië? 'Zo begon de Griekse crisis ook'

  En vooral: waarom lieten andere Eurolanden dit toe?

  Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt heeft op Twitter een schokkende mededeling gedaan: het begrotingstekort van Italië is mogelijk 110 miljard euro hoger dan dat het land heeft gemeld. 'Het is heel ernstig dat opnieuw grote uitgaven buiten de officiële boeken gehouden zijn.'

  https://www.stichting-jas.nl/2023/03/dreigt-er-een-nieuwe-eurocrisis-door.html

  NPO brengt 'dystopische' fictieserie over gechipte burgers en sociaalkredietsysteem op de buis

  Vanaf 19 maart is er op de NPO een nieuwe fictieserie te zien over een samenleving in de nabije toekomst: Arcadia. Het lot van burgers wordt hierin bepaald door hun persoonlijke burgerscore. Ook heeft iedere bewoner een verplichte chip in het lichaam, waarop al hun gegevens worden bijgehouden. Alles lijkt goed en wel, maar al snel slaat de utopie om in een dystopie.

  https://nieuwrechts.nl/91794-npo-brengt-dystopische-fictieserie-arcadia-over-gechipte-burgers-en-sociaalkredietsysteem-op-de-buis

  Hannes, Jan, Sandra Schol, Florijn, Ome Toon, Isabelle, Vlaamse Leeuw en Wolf vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf wo maa 01, 2023 2:52 pm

  EenVandaag (AVROTROS) brengt leven Baudet in gevaar: 'Hij hangt tegen Hitler aan'

  De willekeur bij de NPO kent geen grenzen. Wordt Ongehoord Nederland gestraft omdat zij een populistisch ''onjournalistiek'' geluid laten horen, dan komt BNNVARA er gewoon mee weg als zij Israël in Op1 een apartheidsstaat noemen. Gisteren heeft EenVandaag (AVROTROS) het nog bonter gemaakt door Thierry Baudet met Adolf Hitler te laten vergelijken. Levensgevaarlijk dit gedemoniseer. Je brengt radicaal linkse gekken zo op gevaarlijke ideeën.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/eenvandaag-avrotros-brengt-leven-baudet-in-gevaar-hij-hangt-tegen-hitler-aan

  Ideologisch geweld

  De democratie verliest terrein in de wereld, ook binnen de EU. Vooral door de klimaatakkoorden van Parijs 2015 en de sublimatie ervan in de autocratische plannen van Timmermans met zijn Green Deal en in het al even despotische Nederlandse klimaatbeleid. Vooral D66, GL en de milieuorganisaties willen maar wat graag het autocratische pad effenen uit hoofde van hun cultuurmarxistische ideologie die zij superieur achten.

  Het is verbijsterend hoe nonchalant deze partijen, NGO’s en vooral het medium NPO omspringen met onze kostbare democratie door nepberichtgeving hun denkbeeldige morele verhevenheid op te dringen. Het blokkeren van een snelweg, en daarmee het opzettelijk in gevaar brengen van mensenlevens, heeft niets met een vrij, democratisch protest te maken, maar alles met doldrieste drammers die door obstructie en sabotage denken hun zin willen krijgen.

  Een belangrijke vraag: waar halen ze hun geld vandaan? Hierover werd dit vermeld: De oorsprong van de financiële steun is echter terug te voeren op het grote geld in de VS:

  https://www.climategate.nl/2023/03/ideologisch-geweld/

  FDF-voorman: ‘Waarom is er geen ophef? Het is één grote fopshow daar in Den Haag’

  Landbouwminister Piet Adema heeft nul euro te vergeven. Hij heeft geen budget. “Waarom is er geen ophef? Hoe kan dit toch bij God?” vraagt voorzitter van Farmers Defence Force Mark van den Oever.

  “Al het geld zit bij Christianne van der Wal, in de ‘boer-opruimpot’. Dat is het enige waar ze geld voor over hebben,” zegt Van den Oever in een vlog.

  Hij vraagt zich af waarom de landbouwpartijen nog om tafel gaan met Adema, een minister zonder geld. “Het is één grote fopshow daar in Den Haag.”

  https://www.ninefornews.nl/fdf-voorman-waarom-is-er-geen-ophef-het-is-een-grote-fopshow-daar-in-den-haag/

  Nu opeens is er alle aandacht voor problemen ongevaccineerden

  Na jarenlange demonisering van ongevaccineerden door de mainstream media, draaien ze nu om als een blad aan een boom.

  Alle aandacht nu voor de problemen die ongevaccineerden ondervonden tijdens de nep coronapandemie, maar geen woord over de eigen rol in dat alles.

  Het tij is aan het keren, maar misschien niet op een manier die wij graag zouden zien.

  Als we kijken naar hoe men de enorme coronaterreur kon uitoefenen, dan is duidelijk dat dit niet mogelijk zou zijn geweest zonder de volledige medewerking van de mainstream media.

  https://niburu.co/binnenland/18328-nu-opeens-is-er-alle-aandacht-voor-problemen-ongevaccineerden

  Oekraïne is het witwascentrum voor globalistische leiders

  De media en onze politici geven ons maar één keuze. Je bent tegen Poetin en haat alles wat hij zegt en je hebt onvoorwaardelijke liefde voor Oekraïne.

  Als je dat niet doet, ben je een fascist, bruinhemd, nazi, Poetin-supporter, een complotdenker, een landverrader en een wappie. En sommige stompzinnige burgers gaan hier nog in mee ook. Over het algemeen mensen die moeite hebben voor zichzelf na te denken en een eigen mening te vormen.

  https://commonsensetv.nl/oekraine-is-het-centrum-van-witwasserij-voor-globalistische-leiders/

  Hannes, Jan, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Ome Toon, Isabelle en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf do maa 02, 2023 6:11 pm

  PROVINCIALE STATENVERKIEZINGEN 2023: VOORPOST VOERT CAMPAGNE ‘STOP DE OMVOLKERS!’

  Met het losbarsten van de strijd om de zetels in de provincies van Nederland, er wordt op 15 maart gestemd, is de nationalistische actiegroep Voorpost een actie gestart om het beleid van omvolking aan te kaarten. Volgens de organisatie moet dit beleid rigoureus veranderd worden en men richt zich tegen de beleidsmakers: “De omvolking kunnen we enkel stoppen als we de verantwoordelijken stoppen.” Er zijn affiches en zelfklevers verspreid om deze boodschap kracht bij te zetten.

  nmiddels heeft Voorpost op meerdere plekken in het land de boodschap tegen de omvolking verspreid, zo waren in Hengelo, Leiden en een aantal dorpen in het westen van Brabant op de aanplakborden de affiches te zien. In Arnhem betoogden een aantal activisten bij de campagneaftrap van regeringspartij D’66 met spandoeken en vlaggen.

  https://reactnieuws.net/2023/03/02/provinciale-statenverkiezingen-2023-voorpost-voert-campagne-stop-de-omvolkers/

  Nee, “Covid” komt nog steeds niet uit een lab

  Het grote Covid-nieuws van de afgelopen dagen is dat het Amerikaanse ministerie van Energie, via de Wall Street Journal, heeft beweerd dat een laboratoriumlek de “meest waarschijnlijke” oorsprong is van “Covid”.
  Onder verwijzing naar “nieuw bewijsmateriaal” heeft een DoE-panel zijn beoordeling uit 2021 gewijzigd, waarbij in wezen “we weten het niet” is veranderd in “het kwam waarschijnlijk uit een laboratorium”, schrijft Kit Knightly.

  Dit is slechts de laatste stap in de opmerkelijke reis van de lab-lek theorie van randidee naar mainstream standpunt, of van “samenzweringstheorie naar overheidsdebat”, volgens het artikel van Forbes waarin het hele proces wordt getimed.

  Je weet wat Off-Guardian vindt van de lab-lek theorie, we hebben er al in 2021 een fact-check op gedaan, en het in 2022 opnieuw behandeld: “Lab-lek” theorie slaat nergens op, en versterkt alleen het mainstream verhaal.

  https://dissident.one/2023/03/02/nee-covid-komt-nog-steeds-niet-uit-een-lab/

  Het wantrouwen richting overheid en MSM verspreidt zich als een olievlek

  Er komt een moment dat er teveel leugens worden rondgebazuind door overheden.

  Met iedere dag die voorbijgaat beginnen meer mensen dit door te krijgen en begint het in te zinken op welke schaal ze worden voorgelogen.

  Het begint steeds vaker door te dringen bij mensen in mainstreamland dat bijna alles wat hen door overheden wordt verteld niet klopt.

  Niet alleen wat overheden hen vertellen, maar ook wat de mainstream media hen voorhouden, dit omdat steeds vaker blijkt dat het simpelweg verlengstukken zijn van die overheden.

  Als we alleen even kijken naar de nep corona pandemie, dan blijkt dat ze alles fout hadden wat ze fout hadden kunnen hebben.

  Daar staat dan tegenover dat ‘wappies’ zo ongeveer alles goed hadden.

  https://niburu.co/binnenland/18331-het-wantrouwen-richting-overheid-en-msm-verspreidt-zich-als-een-olievlek

  Wanneer zijn mensen bang voor hun eigen schaduw? Als ze diep van binnen weten dat ze onderdeel zijn van iets dat niet klopt, immoreel is of wellicht zelfs crimineel. Nu er steeds meer weerstand komt tegen de ondermijnende WEF-agenda, zullen degenen die dit beleid steunen gaan wankelen. Wat als men later verantwoording moet afleggen over hun eigen daden?

  De meeste mensen deugen

  De meeste mensen hebben een geweten. Een moreel kompas waardoor ze haarfijn aanvoelen wat goed is en wat slecht. De meeste mensen deugen en willen het goede doen. Bovendien wil men door de medemens en samenleving erkend worden als iemand die iets goeds bijdraagt. Wanneer die samenleving via de gevestigde media en instituten een narratief uitdraagt om te bepalen wat goed is en wat slecht, zullen veel mensen geneigd zijn om het officiële narratief te volgen. Om datgene te doen waarmee men in de groep deugers valt. We zien dit in de vorm van vinkjes, blauw-gele en regenboogvlaggetjes op social media, of het tonen van de 17 SDG-doelen op hun website.

  https://www.ellaster.nl/2023/03/02/achtervolgd-door-je-eigen-schaduw-we-houden-je-in-de-gaten/

  Schitterend Twents landschap gaat aan 250 meter hoge windturbines ten onder

  Landschapsfotografen en natuurliefhebbers kunnen nu hun beleving van een bijzonder Nederlands landschap nog vastleggen en ondergaan. Grootouders kunnen nu nog hun kleinkinderen laten genieten van een lucht zonder draaiende ijzeren wieken tussen de wolken.

  Komt dat nog zien.

  Want Twente heeft op dit moment nog geen enkele windmolen. Maar als het aan de provincie ligt, komen er vier grote windturbines aan de rand van De Lutte, vlakbij de grens met Duitsland. Actievoerders stellen:

  https://www.climategate.nl/2023/03/schitterend-twents-landschap-gaat-aan-250-meter-hoge-windturbines-ten-onder/

  Jan, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Ome Toon en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf vr maa 03, 2023 11:05 am

  Het Amerikaanse leger hervat de diefstal van Syrische olie weken na de dodelijke aardbeving

  Het Amerikaanse bezettingsleger hervatte zijn oliesmokkelcampagne in het noordoosten van Syrië, drie weken nadat een aardbeving met een kracht van 7,7 op de schaal van Richter het door oorlog verscheurde land teisterde.

  Volgens ooggetuigenverslagen van het platteland van Al-Yarubiyah in het gouvernement Hasakah vervoerden Amerikaanse troepen op 27 februari ten minste 34 tankers gevuld met gestolen Syrische olie via de illegale grensovergang Al-Mahmoudiya naar hun bases in Irak. De olie werd geplunderd uit de noordoostelijke Jazira-regio van Syrië, de primaire energie- en graanproducerende regio van het land.

  Washington heeft ongeveer 900 troepen in Syrië, voornamelijk verdeeld over de Al-Tanf-basis en de noordoostelijke regio van het land. Hun bezetting is onwettig volgens het internationale recht, aangezien het werd uitgevoerd zonder goedkeuring van de regering.

  https://worldunity.me/het-amerikaanse-leger-hervat-de-diefstal-van-syrische-olie-weken-na-de-dodelijke-aardbeving/

  Farmers Defence Force lanceert Project X: ‘Er moet een andere wind waaien in Nederland’

  De afgelopen 12 jaar zijn wij bedonderd door de VVD. De VVD van Mark Rutte is een aaneenschakeling van liegen en bedriegen. Dat zegt Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever in een video.

  Hij heeft ook geen goed woord over voor het CDA, de partij van ‘de mooie praatjes’. “We hebben al jaren last van de slappe ruggengraat van het CDA en [het feit] dat ze niet voor de boeren opkomen. Ze hebben nu natuurlijk mooie praatjes, maar voor ons hebben ze afgedaan,” aldus Van den Oever.

  https://www.ninefornews.nl/farmers-defence-force-lanceert-project-x-er-moet-een-andere-wind-waaien-in-nederland/

  Docu: De grootste leugen ooit verkocht – George Floyd en de opkomst van BLM – Nederlands ondertiteld

  Owens is de ster in “The Greatest Lie Ever Sold: George Floyd and the Rise of BLM”, een Daily Wire-documentaire waarin zowel Black Lives Matter als de media narratieven over Floyds dood na een confrontatie met de politie van Minneapolis aan de kaak worden gesteld.

  https://hetanderenieuws.nl/docu-de-grootste-leugen-ooit-verkocht-george-floyd-en-de-opkomst-van-blm-nederlands-ondertiteld/

  Tunesië op gevaarlijke glijbaan

  “Tunesië valt ten prooi aan horden clandestiene migranten die oorzaak zijn van geweld en misdaden; dat dreigt de demografische samenstelling van het land te wijzigen en ons Arabisch-islamitisch karakter aan te tasten”, aldus president Kaïs Saïed. In zijn toespraak van 21 februari had hij het over een “met grote fondsen gespekt complot sinds 2011”. Hij lijkt daarmee de theorie van een “omvolking”, aangepast aan zijn land, te omarmen. Zijn toespraak bleef niet zonder gevolg: migranten, al dan niet legaal, worden de jongste dagen hard aangepakt.

  https://www.uitpers.be/tunesie-op-gevaarlijke-glijbaan/

  FVD dient klacht in bij NPO Ombudsman wegens desinformatie in De Avondshow met Arjen Lubach

  Op woensdag 1 maart 2023 heeft het satirisch-maatschappelijke actualiteitenprogramma De Avondshow met Arjen Lubach een uitzending uitgezonden waarin Forum voor Democratie (FVD) op een zeer negatieve wijze werd belicht. Arjen Lubach suggereerde dat de partij FVD werd gebruikt als vehikel om (publiek) geld weg te sluizen naar de privérekeningen van bestuurs- en Kamerleden. Deze aantijgingen zijn volstrekt onjuist en schadelijk voor FVD. Bovendien steunde de argumentatie van Lubach op een reeks overduidelijke onwaarheden, vaak afkomstig van anti-FVD activisten, zonder dat er contact was opgenomen met FVD voor hoor- en wederhoor.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/fvd-dient-klacht-in-bij-npo-ombudsman-wegens-desinformatie-in-de-avondshow-met-arjen-lubach

  NBC-verslaggever gaat naar de Krim en schokt de kijkers door de waarheid te vertellen

  Mainstream mediacorrespondenten voor grote Amerikaanse omroepen doen zelden of nooit verslag van binnen de Krim en komen al helemaal niet in de buurt van door Rusland bezet gebied in Oost-Oekraïne. Deze week echter ging NBC News chief international correspondent Keir Simmons naar Sebastopol, omgeven door een aanzienlijke Russische militaire aanwezigheid aangezien het de thuisbasis is van de Zwarte Zeevloot van de Russische marine, en gaf in een live segment toe dat het überhaupt niet realistisch is dat Zelensky en de Oekraïense troepen ooit kunnen hopen de Krim in te nemen, schrijft Tyler Durden.

  https://www.frontnieuws.com/nbc-verslaggever-gaat-naar-de-krim-en-schokt-de-kijkers-door-de-waarheid-te-vertellen/

  Jan, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Ome Toon en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Mark de Boer
  Mark de Boer


  Aantal berichten : 124
  Registratiedatum : 17-07-22

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Mark de Boer vr maa 03, 2023 11:28 am

  Wolf schreef:

  EU importeert sinds begin oorlog Oekraïense horror-eieren

  De legbatterij is in de Europese Unie al tien jaar verboden en toch eten Nederlandse consumenten ongemerkt flink meer legbatterij-eieren. De import uit Oekraïne uit deze beruchte kippenkooien is in vergelijking met 2021 vervijfvoudigd.

  https://www.nieuwnieuws.nl/5159534/eu-importeert-sinds-begin-oorlog-oekraiense-horror-eieren/


  Niets, geen eieren uit de Oekraïne. En laat je in de supermarkt niets wijs maken. Er is geen schaarste, maar ja, de prijs. Gewoon uit de streek, en een eerlijke prijs.

  Jan, Sandra Schol, Florijn, Ome Toon, Vlaamse Leeuw en Wolf vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf vr maa 03, 2023 5:41 pm

  Iraanse vluchteling verdacht van neersteken 10-jarig Nederlands meisje in Zweden: Mainstream Media zwijgen over de identiteit van de dader

  Gisteren werd in het Zweedse Gothenburg een verschrikkelijk incident gemeld waarbij een 10-jarig Nederlands meisje en haar oma zijn neergestoken door een 36-jarige Iraanse man. Het meisje is afkomstig uit de regio Amsterdam en is momenteel buiten levensgevaar.

  Het Zweedse ‘Samnytt’ heeft via betrouwbare bronnen de identiteit van de verdachte weten te achterhalen. Het zou gaan om een 36-jarige man die in Iran geboren is maar later samen met zijn moeder, vader en twee oudere broers en zussen op jonge leeftijd naar Zweden is vertrokken.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/buitenland/iraanse-vluchteling-verdacht-van-neersteken-10-jarig-nederlands-meisje-in-zweden-mainstream-media-zwijgen-over-de-identiteit-van-de-dader

  VIDEO: Er is iets vreselijks gebeurd in Zweden – 10-jarig Nederlands meisje op klaarlichte dag neergestoken door een immigrant

  Een 10-jarig meisje uit Nederland was op bezoek bij haar grootouders in Zweden. Ze waren rond lunchtijd in het centrum van Gotenburg aan het genieten van hun dag. Toen opeens een immigrant het arme meisje aanviel met een mes en haar in de keel en in de maag stak. Het meisje werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, schrijft PeterSweden.
  De aanvaller, een 36-jarige man uit Iran, riep naar verluidt “allahu akhbar” voor de aanval volgens freelance journalist Joakim Lamotte. Het is bekend geworden dat de man een lange geschiedenis van criminele activiteiten heeft, waaronder diefstal, mishandeling en verschillende berovingen.

  https://www.frontnieuws.com/video-er-is-iets-vreselijks-gebeurd-in-zweden-10-jarig-nederlands-meisje-op-klaarlichte-dag-neergestoken-door-een-immigrant/
  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf za maa 04, 2023 11:00 am

  Meloni gaat Rutte vertellen dat je bootvluchtelingen al bij hun vertrek moet tegenhouden

  Komende woensdag 8 maart reist premier Mark Rutte af naar Rome voor een gesprek met de Italiaanse premier Giorgia Meloni. Daarbij zal, zeker zo vlak voor de Statenverkiezingen van 15 maart, zeker ook de vluchtelingencrisis ter sprake komen, want daar kampt Italië evenzeer mee als Nederland. En Rutte zal de kiezers willen tonen hoezeer het hem menens is om aan die crisis een einde te maken.

  Rutte wil er zelfs voor naar Rome reizen en in gesprek gaan met Meloni, over wie hij in september, toen zij net tot premier van Italië was verkozen, nog zei dat ‘waakzaamheid’ was geboden, waarschijnlijk vanwege Meloni’s rechtse gedachtegoed.

  https://www.wyniasweek.nl/meloni-gaat-rutte-vertellen-dat-je-bootvluchtelingen-al-bij-hun-vertrek-moet-tegenhouden/

  Wageningense onderzoeker: duizenden jan-van gents vliegen zich straks te pletter tegen windturbines op Noordzee.

  Rutte IV wil op grote schaal windenergie opwekken op zee ter vervanging van fossiele brandstoffen. Die maatregelen blijken nodig om aan de veel bekritiseerde klimaatdoelen van het Akkoord van Parijs te voldoen. Maar er zitten ook grote negatieve ecologische gevolgen aan deze groene plannen. Onderzoeker Martin Baptist van de Wageningse Universiteit maakt zich zorgen:

  https://www.climategate.nl/2023/03/wageningense-onderzoeker-duizenden-jan-van-gents-vliegen-zich-straks-te-pletter-tegen-windturbines-op-noordzee/

  Het potentiële kwaad van een slachtoffercultuur

  Volzin lezing door Ad Verbrugge

  Op zaterdag 14 januari gaf Ad Verbrugge de jaarlijkse volzin-lezing in de Dominicuskerk in Amsterdam. Het thema: van polarisatie naar ontmoeting.

  De Nieuwe Wereld TV is een platform dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering.

  https://binformedia.nl/mens-en-maatschappij/het-potentiele-kwaad-van-een-slachtoffercultuur/

  Steeds meer zorgen om staat van de democratie

  Op 11 maart wordt een massale demonstratie verwacht van een brede coalitie van boeren en burgers in Den Haag. “Het grootste protest sinds de jaren ’80”, hoopt Farmers Defence Force. Het vertrouwen in het politieke stelsel lijkt op een dieptepunt beland. “De democratie werkt niet meer”, signaleert Nyenrode-hoogleraar Bob de Wit.

  http://deanderekrant.nl/nieuws/steeds-meer-zorgen-om-staat-van-de-democratie-2023-03-04

  Microsoft: ’Wij bouwen niet illegaal.’ Ja’21 en SP vragen spoeddebat aan en eisen bouwstop nieuw datacenter in Wieringermeer

  Deze krant berichtte onlangs dat Microsoft niet over de vereiste vergunningen beschikt.

  De twee fracties hebben een spoeddebat aangevraagd, dat maandag moet plaatsvinden in Provinciale Staten. Tijdens dit debat zullen beide partijen Gedeputeerde Staten verzoeken om de bouw stil te leggen, aangezien de datacenters nu volgens deze partijen illegaal verrijzen.

  Lees ook: Microsoft mag geen datacentrum bouwen in Wieringermeer, maar het wordt gedoogd. Boeren verbijsterd: ’Wij mogen niets, Microsoft krijgt voorkeursbehandeling’

  https://www.stichting-jas.nl/2023/03/microsoft-wij-bouwen-niet-illegaal-ja21.html

  Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Ome Toon en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf zo maa 05, 2023 11:51 am

  Europees ID: aangenomen; Tweede Kamer buitenspel..!!?

  Valt het je ook op dat al die ‘Europese Wetten’, zoals stikstof en de CO2-GreenDeal, állemaal door ONZE REGERING zijn getekend. De tekst ‘Ja, het moet allemaal omdat de Europese regels het voorschrijven’, is feitelijk MISLEIDING. Wijzelf hebben al die wetten ondertekend en zeker in het geval met de natuurwetten ‘Natura 2000’ blijkt de idiotie van deze constructen… WIJ tekenden de instemming met de Europese wetten en nu zitten we er aan vast. In het geval van ‘Natura 2000’ zijn we eigenlijk nota bene de ENIGE die in Europa de strenge regels voor de kiezen krijgen.. Die we NOGMAALS, zélf hebben getekend.

  https://www.wanttoknow.nl/politiek/europees-id-aangenomen-tweede-kamer-buitenspel/

  Waarom De 1e Demokritische Volksbeweging noodzakelijk is

  Politiek Nederland is een regelrechte ramp. Onvrede onder de burgers neemt alleen maar toe. Oplossingen op de korte en lange termijn zijn maar niet voorhanden. Daarom moet het anders.

  Met de toevoeging van de 1e Demokritische Volksbeweging volgt de logische vraag: nog een partij, terwijl het politieke landschap al zo versnipperd is en er zonder extra partijen al (bijna) geen kabinet te vormen valt?
  Het antwoord is dan: nee, niet nóg een ordinaire partij, maar een eerste echte volksbeweging. Ordinair in de zin van gewoon, zoals bedoeld en vooral niet willen functioneren in een in-en-in fout systeem.

  https://alternatiefstaatsbestel.nl/om-te-lezen/2023/waarom-de-1e-demokritische-volksbeweging-noodzakelijk-is

  NATO zonder de VS? Hongaarse premier Viktor Orban pitcht het idee.

  De Hongaarse premier Viktor Orban beweerde dat de wens van de VS om zijn invloed verder uit te breiden heeft geleid tot de spanningen tussen het Westen en Rusland.

  Boedapest: Hongarije riep op tot een “Europees NAVO” die vrij zou moeten zijn van de invloed van Amerika. De Hongaarse premier Viktor Orban zei dat hij gelooft dat de VS Europa in een conflict trekt dat niet kan worden gewonnen en dat een wereldoorlog riskeert.

  https://www.lnnmedia.nl/nieuws/buitenland/nato-zonder-de-vs-hongaarse-premier-viktor-orban-pitcht-het-idee/

  Reactie Procureur – Generaal op aangiften tegen Rutte, Ollongren en Grapperhaus exemplarisch voor huidige dystopie

  Een aantal maanden geleden hebben wij, zoals bekend bij de meeste lezers, een aantal brieven verstuurd aan de Hoge Raad der Nederlanden. Op 12 oktober 2022 stuurden wij een brief aan dhr. F. W. Bleichrodt, Procureur – Generaal, waarin wij aangifte deden tegen minister – president Rutte en minister Ollongren van Defensie wegens overtreding van artikel 100 van het Wetboek van Strafrecht (in geval van een oorlog waarbij Nederland niet betrokken is, opzettelijk enige handeling verrichten waardoor het gevaar ontstaat dat de staat in een oorlog wordt betrokken). Dit deden wij omdat Rutte en Ollongren onzes inziens bewust en opzettelijk bijdagen aan het risico dat de NAVO, en dus ook Nederland, verwikkeld raken in een direct militair conflict met Rusland. Op 7 november 2022 stuurden wij dhr. Bleichrodt tevens een tweede brief, waarin wij aangifte deden tegen voormalig minister van Veiligheid en Justitie Grapperhaus vanwege het grootschalige politiegeweld tijdens coronademonstraties en de zorgwekkende cultuur binnen het politiekorps. Begin december (op 1 en 2 december respectievelijk) ontvingen wij op beide brieven een reactie. Deze zijn hieronder te lezen.

  https://doezelfnormaal.nl/nieuws/reactie-procureur-generaal-op-aangiften-tegen-rutte-ollongren-en-grapperhaus-exemplarisch-voor-huidige-dystopie/

  Verbijstering over column in de Volkskrant: ‘Dit is niets anders dan een oproep tot geweld’

  Moeten activisten in de strijd tegen ‘klimaatverandering’ het gebruik van geweld tegen objecten of personen heroverwegen? Dat is volgens Volkskrant-columniste Asha ten Broeke een ‘interessante vraag’.

  Stichtelijk verklaarden mensen dat geweld een harde grens is, die je nimmer dient te overschrijden. Dat klinkt buitengewoon keurig, maar is onzin, beweert Ten Broeke in een column.

  Op Twitter licht de columniste toe: “Natuurlijk moeten klimaatactivisten in een debat het gebruik van geweld heroverwegen. Nooit tegen mensen, maar wel tegen dingen. Er zijn situaties waarin sabotage minder verkeerd is dan de klimaatverwoestende status quo laten voortbestaan.”

  https://www.ninefornews.nl/verbijstering-over-column-in-de-volkskrant-dit-is-niets-anders-dan-een-oproep-tot-geweld/

  Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn, Ome Toon en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf ma maa 06, 2023 2:37 pm

  Joodse corruptie in Oekraïne

  Tegelijkertijd bezitten vijftig Joodse families 80% van alle rijkdom. Waar ziet u de Oekraïense oligarch? Ik ken er geen een. Het zijn allemaal Joden. Hun rijkdom verraadt hun eigen opschepperij: Rolls-Royces, vliegtuigen, kastelen, hotels, casino’s in Monte Carlo. Vliegtuigen en jachten onder buitenlandse vlag. En natuurlijk betalen ze geen belasting. En fabrieken en bedrijven zijn door hen gekocht, niet tegen een echte prijs, maar gestolen van het hele Oekraïense volk.” ∼ Serhiy Ratushniak, voormalig burgemeester van Uzhhorod

  https://www.frontnieuws.com/joodse-corruptie-in-oekraine/

  30×30: Ecofascisme eist 30% land en zee op in 2030

  Nederlandse vissers sturen nu een brandbrief ‘Onze Visserij‘ naar Koning Willem Alexander, om de noodtoestand uit te roepen voor de visserij. Zo vragen zij aandacht voor de vernietiging van hun sector door de overheid (LNV-Ministerie) in samenwerking met schatrijke campagnegroepen (ngo’s) die dit ministerie en de Postcode Loterij met miljoenen euro’s financiert.

  Dat nieuws kun je niet los zien van het mediakabaal dat de NOS met de ecofascisten van Greenpeace maakte: Er zou een ‘historisch akkoord‘ zijn gesloten, waardoor 30 % van de wateren buiten Exclusief Economische Zones ook gesloten zou worden voor visserij. Dat getal 30% komt ook voor in de Europese Biodiversiteitsstrategie uit 2020. In 2050 eist het ecofascisme de helft van het aardoppervlak op.

  https://www.interessantetijden.nl/2023/03/06/30x30-ecofascisme-eist-30-land-en-zee-op-in-2030/

  Zie de Covid gelekte Whatsapp VK minister Hancock ‘we jagen iedereen stuipen op het lijf met nieuwe variant’

  De krant The Telegraph bericht over de uitgelekte WhatsApp-berichten die onthullen hoe de minister van Volksgezondheid hoopte het publiek te shockeren om zich te houden aan de steeds veranderende lockdown-regels.

  Gedurende de pandemie worstelden ambtenaren en ministers met hoe ze ervoor konden zorgen dat het publiek de steeds veranderende lockdown-beperkingen naleefde. Een wapen in hun arsenaal was angst .

  https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/covid-gelekte-whatsapp-berichten-vk-minister-hancock-we-jagen-iedereen-stuipen-op-het-lijf-met-nieuwe-variant/

  Zonder boerenverstand worden wij een ontwikkelingsland – Steven Arrazola de Oñate

  Vrijdag trokken ongeveer 4000 Vlaamse tractoren naar Brussel om te protesteren tegen de stikstofplannen van de Vlaamse Regering. Door de massale opkomst zat de Kleine Ring rond Brussel muurvast. Persoonlijk ben ik heel blij met dit sterke signaal en hoop ik oprecht dat onze Vlaamse politici rekening houden met de zeer terechte grieven van onze boeren. “Het stikstofakkoord zoals het nu voorligt, zorgt voor een sociaaleconomisch bloedbad”, schrijven de landbouworganisaties in een gemeenschappelijk persbericht. Ik vind dat de boeren zich eigenlijk nog vrij lang rustig hebben gehouden en ik begrijp nog altijd niet waarom onze politici zo dwaas zijn om te geloven dat er een stikstofprobleem is. Stikstof is dan ook ontzettend nuttig, want het is essentiële voeding voor de natuur. Zonder stikstof groeit er niks en met extra stikstof zorg je dat gras en planten beter groeien. Stikstof is trouwens uitermate belangrijk voor planten in het algemeen en voor landbouwgewassen in het bijzonder. Stikstof bevordert de groei van de plant en de fotosynthese. Het is een essentieel bouwelement voor eiwitten en DNA. Dit leren onze kinderen op de lagere school, maar blijkbaar zijn onze wereldvreemde politici dit vergeten? Als er in het nieuws wordt gesproken over stikstof, dan gaat het eigenlijk over stikstofoxide. Dan hebben we het vooral over stikstof die wordt verbrand door dieselmotoren (auto’s, luchtvaart).

  https://cafeweltschmerz.nl/zonder-boerenverstand-worden-wij-een-ontwikkelingsland-steven-arrazola-de-onate/

  Zwartlakken omwille van de democratische rechtstaat?

  Zwartgelakte Wob-verzoeken zijn niets nieuws. We komen ze tegen in de toeslagen-affaire, we komen ze tegen in de Groninger-affaire, we komen ze tegen in de stikstof-affaire. Recordhouder is echter de corona-affaire. Zwartlakken omwille van privacy redenen is nog wat voor te zeggen, alhoewel, al die ambtenaren zijn toch in dienst van de samenleving? Maar er is ook een patroon herkenbaar: hoe dichter bij het vuur, hoe meer zwartgelakt. Iedere lakstreep wordt gekenmerkt met een code: de reden van het zwartlakken. Code 5.1.1b en 5.1.2.a staan voor ‘zwartgelakt omwille van het goed functioneren van de democratische rechtstaat’. Laat dit even op u inwerken… Feitelijk staat er dat bij onthulling de democratische rechtstaat niet meer goed kan functioneren omdat de Nederlandse staat zaken heeft uitgevoerd die rechtstatelijk een probleem zijn of zouden kunnen worden.

  https://indepen.nl/zwartlakken-omwille-van-de-democratische-rechtstaat/

  Gevonden! De ‘Russische spionne’ die Baudet ‘beïnvloedde’

  De AIVD heeft Thierry Baudet gewaarschuwd voor Russische beïnvloeding, meldde vorige week de Volkskrant. De inlichtingen­­dienst had een vrouw in de gaten gehouden die actief was binnen Forum voor Democratie, die geregeld bij de Russische ambassade langsging en van wie het vermoeden bestond dat ze daar contant geld ophaalde. Activiste Natalia Vorontsova: “Die vrouw was ik.”

  Het was een opmerkelijke timing: een paar weken voor de verkiezingen publiceerde de Volkskrant een artikel waarin de suggestie werd gewekt dat Forum voor Democratie contant geld ontving van een Russische inlichtingen­medewerkster. Het betrof “een jonge vrouw uit de entourage van FVD”, “ze ging geregeld bij de Russische ambassade langs” en er bestond “het vermoeden” dat zij daar contant geld ophaalde. De Volkskrant had dit vernomen uit “bronnen” waarvan de krant niet wilde zeggen wie dit waren.

  http://deanderekrant.nl/nieuws/gevonden-de-russische-spionne-die-baudet-benvloedde-2023-03-06

  Klimaathysterische grootouders, ouders en hun kinderen kiezen Rembrandt’s Nachtwacht als actiedoel tegen fossiele energie

  Gisteren heeft een groep jongeren van Extinction Rebellion, met hun ouders en grootouders, door een groot spandoek en luid geschreeuw met slogans als ‘Rise up faster than the sea’ het zicht op de Nachtwacht van Rembrandt verstoord. Men eiste dat het Rijksmuseum de banden met o.a. vliegmaatschappij KLM verbreekt om zo de fossiele energie aan banden te leggen. De actie past in een strategie om kwetsbare en waardevolle kunst in het geding te brengen om aandacht te vragen voor een vermeende klimaatcrisis.

  De actievoerders lieten de Nachtwacht zelf, die omgeven is met een glazen beveiliging, met rust.

  https://www.climategate.nl/2023/03/klimaathysterische-grootouders-ouders-en-hun-kinderen-kiezen-rembrandts-nachtwacht-als-actiedoel-tegen-fossiele-energie/

  Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf di maa 07, 2023 6:59 pm

  De haag om Kaag

  ‘Met haar handen op haar rug stond ze voor de fakkels te smalen’
  Soms zeggen beelden meer dan duizend woorden, of heel vaak eigenlijk, zeker in tijden waarin de woorden om uitdrukking te geven aan het politieke en maatschappelijke klimaat waar we inzitten een beetje opraken.

  Je kan natuurlijk, zoals ik geregeld doe, het hele archief van synoniemen.net opentrekken, zoekend naar variaties op “knettergek” en “bizar”, of hopen op een wonder dat alles ineens logisch en zinnig wordt, ergens op slaat. Dan kun je tot die tijd maar beter wat meekletsen met andere duiders over de kloof, het politieke spel, het gekonkel, het lijden, het wanhopen en het grote verval van teveel om op te noemen. Die dingen adequaat omschrijven, zodat het de propaganda voor kan blijven, de werkelijkheid een beetje kan benaderen en ons dichter bij de kern van de zaak brengt. Dat zou je dus met woorden nog kunnen doen.

  https://thefireonline.com/de-haag-om-kaag/

  WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaan

  Het World Economic Forum roept nu op om wereldwijd miljoenen katten en honden af te slachten in een poging om de “koolstofvoetafdruk” die zij produceren als gevolg van het eten van vlees te verminderen, meldt
  Newspunch.com
  .
  Het WEF, dat de mainstream media heeft opgedragen dit narratief te promoten, wil een internationaal beleid invoeren dat de meerderheid van huisdiereigenaren zou verplichten hun dieren te euthanaseren.

  CNN, dat altijd voorop loopt in het doordrukken van de globalistische agenda, is begonnen haar kijkers aan te sporen hun huisdieren uit te hongeren in een poging de klimaatverandering tegen te gaan.

  https://www.stichting-jas.nl/2023/03/wef-wil-miljoenen-honden-en-katten.html

  Kinderen uit Donetsk – Gewond door Oekraïense mijnen – Engels ondertiteld

  ‘Het doet pijn’, roept kleine Evelina uit Donetsk. Het meisje liep verwondingen op door een explosie toen een Oekraïense granaat insloeg voor het huis van haar familie. Evelina’s oma zegt dat ze zich wilden verstoppen in een schuilkelder, maar dat ze te laat waren. De vrouw en haar kleindochter overleefden door een wonder, maar verloren de grootvader. Hij was op slag dood.

  Nu leert Evelina weer staan en lopen in het Donetsk Republican Trauma Centre. Ze wordt geholpen door dokter Evgeny Zhilitsyn, een kindertraumachirurg. De man redt al bijna 9 jaar het leven van kinderen onder de constante dreiging van beschietingen. Hij geeft veel om zijn patiënten en neemt zelfs de moeilijkste gevallen aan

  https://hetanderenieuws.nl/kinderen-uit-donetsk-gewond-door-oekraiense-mijnen-engels-ondertiteld/

  Coalitie Alkmaar valt vanwege mega-AZC. Thierry Baudet: 'Ze zijn echt bang voor de stem van het volk'

  De gemeentelijke coalitie in Alkmaar is niet meer. Ze wilden daar namelijk een mega-AZC neerzetten, maar de lokale bevolking was daar niet blij mee. Forum voor Democratie zetten daarom een tijd geleden een petitie om in een poging druk te zetten op de coalitiepartners en hen duidelijk te maken - met name de wat rechtsere partijen - dat hun ´eigen achterban hier trek in had. Vandaag laat Thierry Baudet dus weten dat deze petitie effect heeft gehad. En daar is hij bijzonder trots op.

  "Fantastisch nieuws," noemt Baudet het vallen van de coalitie in Alkmaar. "Ze wilden een mega-AZC plaatsen. Weer zo'n onzalig idee van een coalitie. Forum voor Democratie is [daarom] een petitie gestart. Duizenden mensen hebben die ondertekend. De druk werd steeds verder opgevoerd. En nu hebben ze dus inderdaad besloten dat ze het niet durven doordrukken. Ze zijn gevallen."

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/coalitie-alkmaar-valt-vanwege-mega-azc-thierry-baudet-ze-zijn-echt-bang-voor-de-stem-van-het-volk

  Met dank aan Zuckerberg en Gates: uw vlees, groenten en huisdieren worden ‘geïnjecteerd met mRNA’ (video)

  Een voormalige dochteronderneming van Pfizer, Zoetis, heeft in de Verenigde Staten al 100 miljoen dieren met mRNA geïnjecteerd, verklaarde Dr. Bryan Ardis tijdens een interview in de show van Diamond and Silk.
  Volgens de arts zouden ook onze huisdieren mRNA-vaccins kunnen krijgen. “Deze mRNA-technologie wordt gefinancierd door de stichting van Mark Zuckerberg en zijn vrouw. Zij doen dit al anderhalf jaar in het hele land”, meldt RAIR.

  https://dissident.one/2023/03/07/met-dank-aan-zuckerberg-en-gates-uw-vlees-groenten-en-huisdieren-worden-geinjecteerd-met-mrna-video/

  Nationale week met EXTRA vlees en vis!- 1# Biefstuk met knoflookaardappeltjes

  Deze week is het de ‘nationale week zonder vlees’ – aldus iemand die dat in het leven heeft geroepen. Omdat wij de boeren willen blijven steunen, gezond willen blijven en alles behalve mee willen gaan in het vegen-narratief, delen wij deze met water in de mond overheerlijke recepten met EXTRA vlees en/of vis. Geniet!

  https://cafeweltschmerz.nl/nationale-week-met-extra-vlees-en-vis-biefstuk-met-knoflookaardappeltjes/

  Mark de Boer, Florijn en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf wo maa 08, 2023 11:28 am

  Het regent weer mythes over migratie. Hier zijn er vijf.

  In de aanloop naar de verkiezingen voor de Provinciale Staten – en indirect voor de Eerste Kamer – scoort ‘immigratie’ hoog onder de thema’s in de debatten op radio en televisie. Dat is ook niet verwonderlijk gezien de omvang die de immigratie naar ons land inmiddels heeft aangenomen.

  Ruim 300 duizend immigranten streken in 2022 hier neer. Per saldo – dus na aftrek van de emigratie – groeide de bevolking door immigratie vorig jaar met afgerond 190 duizend personen. Waar moeten al die nieuwkomers wonen nu dit land al kampt met een tekort van meer dan 300 duizend woningen?

  En of dit alles nog niet genoeg is stagneert de nieuwbouw door stikstofperikelen en knelpunten in de bouwsector, terwijl de immigratie onverminderd doorgaat en de overheid geen enkele greep meer lijkt te hebben op de instroom.

  https://www.wyniasweek.nl/het-regent-weer-mythes-over-migratie-hier-zijn-er-vijf/

  Klucht in Apeldoorn: WEF smart city flopt door kapotte kastjes

  Apeldoorn, dat door het World Economic Forum (WEF) was aangemerkt als een van de eerste 35 smart cities voor de toekomst, heeft te maken met zware vertraging door broddelwerk en geblunder.

  De vijfhonderd witte zendkastjes voor draadloze 5G-informatietechnologie, die overal in Apeldoorn al werden opgehangen aan lantaarnpalen zijn kapot. De leverancier, RadioLED, ligt onder het vergrootglas wegens mogelijke banden met Rusland.

  https://indepen.nl/klucht-in-apeldoorn-wef-smart-city-flopt-door-kapotte-kastjes/

  ’15 minuten-steden’ – Grote leugens, big data en de opkomst van Bigger Brother

  Oliver Wainwright van The Guardian besprak onlangs een nieuwe ‘internationale socialistische samenzwering’ die de wereld stormenderhand heeft veroverd.

  “Randkrachten van uiterst links,” merkte hij op, “smeden samenzweringen om onze vrijheid weg te nemen om vast te zitten in files, om over verstopte ringwegen te kruipen en door de straten te slepen op zoek naar een parkeerplaats.”

  De naam van deze “huiveringwekkende wereldwijde beweging?” vroeg hij sarcastisch en enigszins minachtend: de ‘stad van 15 minuten’.

  https://doezelfnormaal.nl/nieuws/15-minuten-steden-grote-leugens-big-data-en-de-opkomst-van-bigger-brother/

  EU onteigening vastgoed – Nederlands ondertiteld

  De EU werkt momenteel aan een wetsontwerp dat voorziet in de onteigening van oudere woonpanden. Het gaat om alle gebouwen die niet voldoen aan de nieuwe EU-normen voor energie-efficiëntie. Deze gebouwen mogen na 2030 niet meer gebruikt worden. Noch om er zelf in te wonen, noch voor de verhuur. De enorme implicaties hiervan worden in deze video kort uitgelegd.

  https://hetanderenieuws.nl/eu-onteigening-vastgoed-nederlands-ondertiteld/

  Geschiedenis farmaceutische industrie (ontstaan Rockefeller foundation)

  De westerse geneeskunde heeft enkele goede punten en is geweldig in trauma noodgevallen. Trauma mag je niet vergelijken met het verzorgen van symptomen en aandoeningen.

  Het is de hoogste tijd dat mensen zich gaan realiseren dat de reguliere geneeskunde van vandaag (westerse geneeskunde of allopathie), hun focus ligt op medicijnen, vaccin, bestraling, operaties, medicijnen en nog eens medicijnen.
  Het is gericht op een geld draaiende Rockefeller-creatie.

  https://www.gezondwereldnieuws.com/geschiedenis-farmaceutische-industrie-ontstaan-nepmedicijnen

  Mark de Boer, Florijn en Vlaamse Leeuw vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf wo maa 08, 2023 6:52 pm

  Hypocriete uitspraak Wopke Hoekstra over respecteren rechtsstaat

  Het allerergste van verkiezingstijd is hoe de gevestigde politiek en de gesubsidieerde media gezamenlijk de kiezers bedriegen. Een sterk staaltje daarvan konden we onlangs zien bij Dit is de Dag, waar minister Hoekstra (CDA) ongehinderd door presentator Van den Brink kon poseren als verdediger van de rechtsstaat. Hier een paar vragen die een echt kritische journalist gesteld zou hebben, schrijft Maaike van Charante.

  https://opiniez.com/2023/03/08/hypocriete-uitspraak-wopke-hoekstra-over-respecteren-rechtsstaat/maaikevancharante/

  Analyse artikel AD: ‘Zelenski knuffelt met Hoekstra in Oekraïne’ is een clownesk stukje oorlogspropaganda

  Wat een gezelligheid! Wobke Hoekstra van het CDA ging naar Oekraïne en knuffelde met Zelenski. Het AD berichtte hierover door middel van een artikel waarin Wobke als de grote held van Nederland, – wat zeg ik-, Europa, – nee de Wereld, wordt gepresenteerd. Uiteraard deelt hij dit podium met Zelenski, wat een heldhaftigheid in een ruimte! Het AD lijkt echter ‘vergeten’ te zijn om een neutrale context voor documentatie te creëren. Gekleurd taalgebruik, pathos, selectie, suggestieve taal en een breiwerk aan drogredenen maken het artikel van het AD tot een clownesk, amateuristisch stukje propaganda en dit is waarom.

  https://cafeweltschmerz.nl/analyse-artikel-ad-zelenski-knuffelt-met-hoekstra-in-oekraine-is-een-clownesk-stukje-oorlogspropaganda/

  Newsweek-opinie: de 10 grootste door de Amerikaanse overheid gepromote corona-onwaarheden

  In de Amerikaanse mainstreammedia beginnen steeds meer harde kritische geluiden te verschijnen, iets waar we in de Nederlandse grote reguliere media nog op moeten wachten. In het tijdschrift Newsweek schrijft radioloog, politiek commentator en beleidsadviseur gezondheidszorg Scott W. Atlas, senior fellow bij de Amerikaanse denktank Hoover Institution aan Stanford University een harde kritiek over de onwaarheden die door de Amerikaanse politieke en wetenschappelijke leiders werden verkondigd, en veelal door de Nederlandse politiek, wetenschap en media werden overgenomen en herhaald.

  https://artsencollectief.nl/10-grootste-door-de-amerikaanse-overheid/

  Is BBB niets anders dan een filiaal van Bayer?

  Duizenden en duizenden landgenoten worden de komende weken weer naar de stembus gelokt met de meest mooie fantasieverhalen.

  Keer op keer trappen ze er toch weer in en hebben geen idee waar ze werkelijk op stemmen.

  Net zomin als een overheid er is voor het volk, zo is een politieke partij dat ook niet.

  Het zijn geraffineerde vangnetten die met gelikte marketingcampagnes en heel veel publiciteit het publiek weten te bespelen.

  Bij zo ongeveer iedere verkiezing komt er tegenwoordig een partij als uit het niets opdagen en weet het fantastische resultaten te scoren.

  Een aantal jaren geleden was dat Forum voor Democratie en nu is het de BBB van Caroline van der Plas.

  Hoe krijgt deze dame het voor elkaar om zoveel publiciteit te krijgen dat ze zomaar in de top van de Nederlandse politiek terecht komt met haar BBB?

  Het antwoord is eenvoudig: goede marketing en in de achtergrond een machtige industrie.

  Wij kwamen op sociale media het volgende bericht tegen:

  https://niburu.co/binnenland/18350-is-bbb-niets-anders-dan-een-filiaal-van-bayer

  Attje Kuiken (PvdA) doet een poging om kiezers naar zich toe te trekken door een “tochtkorting” te introduceren voor huurders

  PvdA-leidster Attje Kuiken heeft vanochtend tijdens de uitzending van Goedemorgen Nederland (WNL) aangekondigd dat ze een “tochtkorting” wil afdwingen bij woningcorporaties en particuliere verhuurders.

  Daarmee zet de ‘linkse wolk’ onder leiding van Kuiken toch maar mooi even een urgent verkiezingspunt op de agenda, want stel je voor dat we ons druk zouden maken over bijvoorbeeld de massamigratie of de hoge inflatie. Gelukkig kunnen we nu een “tochtkorting” gaan verwachten als het aan Kuiken ligt.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/attje-kuiken-pvda-doet-een-poging-om-kiezers-naar-zich-toe-te-trekken-door-een-tochtkorting-te-introduceren-voor-huurders

  Weigert zich aan te sluiten bij de NAVO-sancties tegen Rusland – Washington wil de Indiase premier Modi ten val brengen

  Een van de meest kritische economische partners van Rusland, te midden van de ongekende economische sancties van Washington en de EU vanwege de oorlog in Oekraïne, is de Indiase regering van BJP-leider Narendra Modi. In de afgelopen jaren heeft Modi, in een delicate evenwichtsoefening tussen allianties met Rusland en met het Westen, zich ontpopt tot een vitale handelspartner van Rusland temidden van de sancties. Ondanks herhaalde pogingen van de regering-Biden en Britse ambtenaren heeft Modi geweigerd zich aan te sluiten bij de sancties tegen de Russische handel, vooral de handel in olie. Nu wijst een reeks verdacht getimede en gerichte gebeurtenissen erop dat er een Anglo-Amerikaanse destabilisatie wordt gelanceerd om Modi in de komende maanden ten val te brengen.

  https://dissident.one/2023/03/08/weigert-zich-aan-te-sluiten-bij-de-navo-sancties-tegen-rusland-washington-wil-de-indiase-premier-modi-ten-val-brengen/

  Mark de Boer en Florijn vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf do maa 09, 2023 5:25 pm

  ‘HOMO-HONDEN’ GAAN WEER DOOR ANTWERPEN PARADEREN

  Homo’s heb je in alle kleuren en geuren. Er zijn de keurige, meestal goed verzorgde mannen die weinig of niet in de publieke ruimte met hun geaardheid te koop lopen.

  Er is ook een ander uiterste, de mannen die zich in leder tooien of vrouwenlingerie dragen. Sommigen doen dat in privéverband, maar een grote groep houdt ervan om dat vooral in het publiek te tonen. Deze homo’s willen zeer militant en extreem hun seksualiteit showen aan de buitenwereld.

  https://reactnieuws.net/2023/03/09/homo-honden-gaan-weer-door-antwerpen-paraderen/

  Grote overwinning voor het Westen – Oekraïne legaliseert het ‘Anale huwelijk’

  Wat doet het verlies van Bakhmut er nog toe nu Oekraïne het homohuwelijk gelegaliseerd heeft.
  De Amerikanen starten wereldwijd oorlogen om de liberale Westerse waarden te verspreiden; LGBTI-terreur, genderdysforie, seksuele ontaarding en perversie.

  Deze overwinning kan nauwelijks op waarde geschat worden. Het is een persoonlijke belediging voor Vladimir Poetin.

  Op de dag af een jaar geleden, de datum zal geen toeval zijn, onderschreef de Russisch-orthodoxe patriarch Kirill Poetins verhaal over Oekraïne. Volgens hem organiseert het Westen in wezen genocidecampagnes tegen landen die weigeren homoparades te organiseren.

  https://dissident.one/2023/03/09/grote-overwinning-voor-het-westen-oekraine-legaliseert-het-anale-huwelijk/

  Must-watch documentaire: De gênante waarheid achter de globalistische voedseloorlog

  Al maandenlang roepen de reguliere media en westerse diplomatieke hoofden dat de militaire operatie van ‘big bad Russia’ tegen het ‘vreedzame en democratische’ Kiev-regime de wereldwijde voedselzekerheid ondermijnt.

  In de schaduw van deze propagandacampagne heeft de zogenaamde beschaafde wereld in feite de voedselvoorziening van niet-westerse landen en zelfs enkele Europese staten verstoord. Dit, in een poging Rusland af ​​te sluiten van de mondiale voedselmarkt.

  Onderstaande documentaire schijnt een nieuw licht op de situatie achter de aanhoudende wereldwijde voedseloorlog.

  https://cafeweltschmerz.nl/must-watch-documentaire-de-genante-waarheid-achter-de-globalistische-voedseloorlog/

  Angelina Jolie: “Ik zat in de Illuminati, ik ga je alles vertellen” – Schokkende ontmaskering

  Al lange tijd wordt beweerd dat Hollywoodsterren en andere beroemdheden lid moeten worden van de Illuminati om de top van de entertainmentindustrie te bereiken, maar weinig mensen buiten de binnencirkel van de Illuminati begrijpen wat dit werkelijk betekent, schrijft Baxter Dmitry.
  Dat begint te veranderen nu beroemdheden die onderworpen zijn geweest aan het Illuminati mind control systeem zichzelf openbreken en inside informatie lekken die de innerlijke werking van Hollywood en de entertainmentindustrie blootlegt.

  https://www.frontnieuws.com/angelina-jolie-ik-zat-in-de-illuminati-ik-ga-je-alles-vertellen-schokkende-ontmaskering/

  Eigen beurs gaat voor klimaatvrees: helft van elektrische autorijders haakt af als fiscale voordelen wegvallen

  De helft van de elektrische autobezitters koopt geen nieuwe elektrische auto als de fiscale voordelen wegvallen. Wanneer korting op de motorrijtuigenbelasting of de lagere bijtelling voor een elektrische auto vervalt, wordt de stekkerbak weer massaal ingeruild voor een fossiele auto. Daarmee dreigen doelstellingen voor emissieloos rijden in gevaar te komen. Dit blijkt uit onderzoek van de Vereniging Elektrische Rijders in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen, in opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

  https://www.climategate.nl/2023/03/eigen-beurs-gaat-voor-klimaatvrees-helft-van-elektrische-autorijders-haakt-af-als-fiscale-voordelen-wegvallen/

  Mark de Boer en Florijn vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Verkiezingen

  Bericht van Wolf vr maa 10, 2023 3:38 pm

  ‘Wie niet stemt, geeft de slopers van Nederland de wind in de zeilen’

  Stemmen lijkt gedevalueerd tot een vierjaarlijkse oefening in futiliteit, zegt Arnold Karskens in zijn nieuwe column.

  Zeker als D66-staatssecretaris Alexandra van Huffelen tegen de wil van het parlement ons de Europese digitale identiteit opdringt, de elektronische enkelband die u vroeg of laat aan de virtuele ketting legt en het einde betekent van onze individuele vrijheid, aldus Karskens.

  “En toch: wie niet stemt, geeft de slopers van Nederland de wind in de zeilen,” benadrukt hij. “Is er mede verantwoordelijk voor dat de energietransitie onze economie tegen 2030 in een sterfhuis verandert. Dat voedsel onbetaalbaar wordt omdat tegen die tijd de meeste boeren en vissers zijn verdreven. Dat bij de volgende pandemie geen ‘neen’ tegen de spuit kan worden gezegd. Dat de vrije keuze om te vliegen of om vlees te eten tot het verleden behoort.”

  https://www.ninefornews.nl/wie-niet-stemt-geeft-de-slopers-van-nederland-de-wind-in-de-zeilen/

  Stem wijzer

  De verkiezingen komen eraan. Provinciale statenverkiezingen.

  Lijkt niet zo belangrijk maar is het wel omdat de provincies bepalen hoe de 1e kamer wordt samengesteld. Nu hoeven we van de 1e kamer niet zo heel veel te verwachten. Meestal zetten ze blind hun handtekening op alle passerende stukken, net als w.a. van buren.

  Maar een verschuiving van de macht van het huidige kartel naar partijen die wel voor het landsbelang opkomen zou wel een eerste stap in de goede richting zijn.

  https://commonsensetv.nl/stem-wijzer/

  Over de komende verkiezingen in Nederland

  De komende verkiezingen in Nederland kunnen belangrijk zijn omdat zij de samenstelling van de Eerste Kamer zullen bepalen op basis van de resultaten van de twaalf provinciale assemblees, en drie van de meer dan dertig partijen kunnen een echt alternatief bieden voor de politieke lijn die decennialang de overhand heeft gehad, schrijft Hans Vogel.
  Wij leven in een wereld waarin de meeste landen zichzelf als “democratieën” bestempelen. Om de claim van een democratie hoog te houden, moeten er van tijd tot tijd verkiezingen worden gehouden waarbij de burgers de kans krijgen hun stem uit te brengen op de kandidaten en partijen die volgens hen hun belangen het best vertegenwoordigen. Tot zover gaat het goed.

  Voor, tijdens en na dergelijke verkiezingen is er veel manipulatie, beïnvloeding, fraude bij het tellen van de stemmen en gesjoemel. Dat hoort allemaal bij verkiezingen. Daarom zijn de verkiezingsuitslagen vaak nogal teleurstellend. Uiteindelijk zullen de meeste mensen moeten concluderen dat hun invloed, als individu en als lid van een groep of collectief, nogal beperkt is.

  Nederland, dat vreemde land in de noordwestelijke hoek van het Europese vasteland, vormt daarop geen uitzondering. Net als de andere leden van de Europese Unie en de NAVO (behalve de VS) heeft zijn regering slechts een zeer beperkte autonomie. Net als al die andere staten heeft Nederland in de loop der jaren zoveel van zijn nationale soevereiniteit moeten inleveren dat het niet langer als een onafhankelijke politieke entiteit kan worden beschouwd. Het is nuttig om in gedachten te houden dat tachtig procent van alle wetten, regels en verordeningen wordt bepaald door de bureaucratische machinerie van de EU in Brussel.

  Maar voor wat het waard is, op papier blijft Nederland een soevereine natie, en juist daarom kunnen de komende verkiezingen van 15 maart belangrijk blijken. Deze verkiezingen zijn voor de twaalf provinciale assemblees, en op basis van de uitslag daarvan wordt de samenstelling van de Eerste Kamer bepaald. Het is misschien de eerste keer in vele jaren dat de provinciale verkiezingen er echt toe doen.

  https://www.frontnieuws.com/over-de-komende-verkiezingen-in-nederland/

  Is BBB niets anders dan een filiaal van Bayer?

  Duizenden en duizenden landgenoten worden de komende weken weer naar de stembus gelokt met de meest mooie fantasieverhalen.

  Keer op keer trappen ze er toch weer in en hebben geen idee waar ze werkelijk op stemmen.

  Net zomin als een overheid er is voor het volk, zo is een politieke partij dat ook niet.

  Het zijn geraffineerde vangnetten die met gelikte marketingcampagnes en heel veel publiciteit het publiek weten te bespelen.

  Bij zo ongeveer iedere verkiezing komt er tegenwoordig een partij als uit het niets opdagen en weet het fantastische resultaten te scoren.

  Een aantal jaren geleden was dat Forum voor Democratie en nu is het de BBB van Caroline van der Plas.

  Hoe krijgt deze dame het voor elkaar om zoveel publiciteit te krijgen dat ze zomaar in de top van de Nederlandse politiek terecht komt met haar BBB?

  Het antwoord is eenvoudig: goede marketing en in de achtergrond een machtige industrie.

  Wij kwamen op sociale media het volgende bericht tegen:

  https://niburu.co/binnenland/18350-is-bbb-niets-anders-dan-een-filiaal-van-bayer

  Peter Kwint (SP) haalt hard uit naar VVD: 'De armoedestijging is om je de ogen uit de kop te schamen als regeringspartij'

  Tweede Kamerlid Peter Kwint (SP) is niet onder de indruk van de repliek die de VVD hem gaf aangaande zijn kritiek op het armoedebeleid - of het gebrek daaraan - van het kabinet en dus van de coalitiepartijen. Volgens de VVD zijn er de afgelopen tijd al heel veel maatregelen genomen om de armoede te beperken. Kwint denkt daar heel anders over. "Het lijkt alsof," zegt hij tegen De Dagelijkse Standaard, "ze bij de VVD niet alleen gestopt zijn met verkiezingsdebatten, maar ook met het nieuws kijken."

  Gisteren liet het Centraal Planbureau weten dat er momenteel 800.000 mensen in Nederland onder de armoedegrens leven. Dat is een gigantisch cijfer, maar het CPB had nog meer slecht nieuws; als er niet direct wordt ingegrepen loopt het aantal arme Nederlanders volgend jaar op tot meer dan een miljoen. Waarvan 70.000 kinderen.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/peter-kwint-sp-haalt-hard-uit-naar-vvd-de-armoedestijging-is-om-je-de-ogen-uit-de-kop-te-schamen-als-regeringspartij

  ‘Als je denkt dat we afglijden naar een dictatuur, dan moet je in verzet komen’

  Arts Jona Walk en strategisch adviseur Jupijn Haffmans zijn bezorgd om de democratie en lanceerden daarom de Vierde Golf, een politieke beweging die inmiddels een grote aanhang heeft. Maar leven we eigenlijk nog wel in een democratie?

  De één is arts in een ziekenhuis, de ander strategisch adviseur voor overheden, maar twee dingen hebben ze gemeen: ze waren kritisch op het coronabeleid en zijn links politiek ontheemd. Met programmamaker Flavio Pasquino bespreken Walk en Haffmans of de politieke tegenstelling links-rechts nog betekenis heeft. Mogen partijen als GroenLinks en D66 zich nog wel ‘links’ noemen?

  En hoe staat het met de rechtsstaat? Leven we nog wel in een democratie? En zo ja, hoe oefenen we dan nog invloed uit, als de meeste zaken in Brussel worden besloten?

  https://www.blckbx.tv/binnenland/als-je-denkt-dat-we-afglijden-naar-een-dictatuur-dan-moet-je-in-verzet-komen

  Waarom half Nederland niet gaat stemmen

  De Provinciale Statenverkiezingen lijken een verplicht nummer: de opkomst ligt meestal iets boven 50 procent. Op 15 maart zouden niet-stemmers (zoals ik) zomaar een historische meerderheid kunnen gaan vormen, want het vertrouwen in de politiek is compleet foetsie. Waarom wenden zo veel Nederlanders zich af? Hoe komt het vertrouwen terug? Hoe wordt Nederland weer dat waanzinnig gave land?

  Er is geen partij geweest waarop ik in het verleden vaker heb gestemd dan GroenLinks. ‘Groen’ stemmen leek me altijd de minst slechte optie. Je kon je er geen buil aan vallen. Maar o, wat heb ik me daarin vergist. In de afgelopen drie jaar heeft GroenLinks bewezen geen flauw benul te hebben van wat er eigenlijk in onze samenleving gebeurt. Jesse Klaver en zijn team denken graag groot en over de grens. Tussen de oren van Jesse heeft zich inmiddels een nieuwe werkelijkheid gevormd, a new world order. De ‘waarheid’ over klimaatbeleid, stikstof, inflatie, de energietransitie, de oorlog in Oekraïne, persvrijheid en mensenrechten is gestold in zijn miezerige hersenpannetje. De komende verkiezingen gaan GroenLinks en PvdA ‘samen vechten tegen het te ver doorgeschoten kapitalisme’. Ach gut, wie neemt Jesse Klaver eigenlijk nog serieus? Hij doet zijn best. Ik neem hem ook niks kwalijk (behalve dat hij überhaupt in de politiek zit).

  https://binformedia.nl/bestuur-en-wetgeving/waarom-half-nederland-niet-gaat-stemmen/

  Mark de Boer, Florijn en Ome Toon vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf zo maa 12, 2023 1:28 pm

  De onthutsende toestand van ons land na ruim 12 jaar Rutte

  Falend beleid en ellenlange waslijst aan crises

  Alvorens u het stemhokje in stapt op 15 maart, is het raadzaam de prestaties van ons kabinet even de revue te laten passeren. Zoals het klimaatbeleid met de stijgende energiekosten, de groeiende inflatie, de naderende transferunie, de uit de hand gelopen immigratie, het stikstofbeleid, de woningnood en het smoren van andere geluiden. Het kabinet-Rutte 4 zit op de verkeerde weg, neemt steeds sterker de regie en veroorzaakt daardoor nog meer problemen. Wouter Roorda zet alle rampspoed op een rijtje.

  https://www.stichting-jas.nl/2023/03/de-onthutsende-toestand-van-ons-land-na.html

  Liggen nekslagen voor het mkb op de loer?

  De (ondoordachte) gevolgen van EU-WEF-initiatieven

  In 2019 sloten de VN een overeenkomst met het WEF voor de gezamenlijke uitvoering van Agenda 2030 en daarmee de zeventien Sustainable Development Goals (SDG’s). Deze moeten een eind maken aan onder meer ongelijkheid, klimaatverandering en armoede. Uitvloeisel hiervan is de nieuwe EU-wetgeving voor implementering van maatschappelijk verantwoord investeren (ESG). Deze heeft nogal wat (ondoordachte) gevolgen. Het wachten is op nieuwe EU-WEF-initiatieven, waarmee ook het mkb direct wordt geraakt.

  https://binformedia.nl/economie-en-ondernemen/liggen-nekslagen-voor-het-mkb-op-de-loer/

  Brussel voert censuur sociale media op

  De Europese Commissie heeft een groot aantal onwelgevallige politieke en wetenschappelijke standpunten aangemerkt als ‘desinformatie’ en dwingt sociale media als Facebook, Youtube, Twitter en Linkedin om deze uitingen te verwijderen of te ‘shadowbannen’. De Commissie heeft ook in Nederland een anti-desinformatiehub ingericht, Benedmo.eu, die ‘desinformatie’ opspoort en rapporteert aan Brussel. “Het gevaar van censuur is aanwezig”, zegt socioloog Jaron Harambam.

  http://deanderekrant.nl/nieuws/brussel-voert-censuur-sociale-media-op-2023-03-10

  Prognose voor woensdag 15 maart 2023: Driestrijd

  Samenvatting van het artikel
  Aanstaande woensdag zijn er verkiezingen, die een grote impact zal hebben op de toekomst van Nederland. Er ontwikkelt zich een tweestrijd in de Provinciale Staten tussen VVD en BBB en een driestrijd om wie de grootste wordt in de Eerste Kamer. Dit zijn de prognoses voor de uitslag.

  https://www.maurice.nl/2023/03/12/prognose-voor-woensdag-15-maart-2023-driestrijd/

  Rutte zaait angst tijdens uitzending van WNL op Zondag: "Timmermans kan misschien wel premier van Nederland worden!"

  Vanochtend was Premier Mark Rutte te gast bij WNL op Zondag waar hij voor de zoveelste keer de aanval op ‘de linkse wolk’ opent en waarschuwt voor de gevaren van een grote verkiezingsuitslag voor GroenLinks en de PvdA.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/rutte-zaait-angst-tijdens-uitzending-van-wnl-op-zondag-timmermans-kan-misschien-wel-premier-van-nederland-worden

  Is de nieuwe bankencrisis begonnen?

  Een grote bankcrash in Amerika, zoals die van de Silicon Valley Bank (SVB), heeft uiteraard aanzienlijke gevolgen.

  Wat is de kans dat dit ook bij ons voor grote problemen gaat zorgen?

  De financiële wereld is enorm geschrokken van het faillissement van een grote Amerikaanse bank.

  Silicon Valley Bank (SVB) is vrijdag door de autoriteiten in de Amerikaanse staat Californië gesloten nadat het niet was gelukt om geld op te halen met de uitgifte van nieuwe aandelen. Daardoor kon de bank niet langer aan haar verplichtingen voldoen. De federale overheidsdienst FDIC is aangesteld als bewindvoerder.

  https://niburu.co/financieel/18361-is-de-nieuwe-bankencrisis-begonnen


  Mark de Boer vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf ma maa 13, 2023 3:56 pm

  Het label complotdenker: censuur door pseudopsychologie

  Dit is de langere uitwerking van een paar opmerkingen die ik bij Ongehoord Nederland maakte.

  Een groeiende hoeveelheid onderwerpen – waarover een ECHT en eerlijk publiek debat hoognodig is – wordt door het label complotdenker volstrekt onbespreekbaar.

  Debat hoort op de inhoud gevoerd te worden. Het verschuiven van een uitwisseling over een onderwerp naar iemands geestelijke gesteldheid is een persoonlijke aanval, een drogreden – een oneigenlijk argument dat niets bewijst, en het debat omzeilt.

  https://vanhamelen.eu/uncategorized/het-label-complotdenker-censuur-door-pseudopsychologie/

  “Je zit er naast met zonne-energie en elektrische auto”….

  Gisteren bezocht de half-Fries en HTS-ingenieur Maurice Adema van het Indonesische zonne-energiebedrijf Sundaya De Abdij in Langweer. Uit eigen interesse, hij volgt mijn werk. Adema stelde dat ik er qua opvattingen over de elektrische auto (duur, korte actieradius, en bij totale levenscyclusanalyse niet ‘schoner’ dan benzine-auto) naast zit.

  En er zou ook in Nederland veel meer mogelijk zijn met de combinatie van zonne-energie en batterij-opslag, bijvoorbeeld bij offgrid-huizen. (zijn bedrijfstak)Maar heeft hij ook gelijk, wanneer je het totale energiesysteem bekijkt, en niet enkel de efficiency van energie-omzetting bij EV-auto’s?

  https://www.interessantetijden.nl/2023/03/13/je-zit-er-naast-met-zonne-energie-en-elektrische-auto/

  De stikstoffuik

  De stikstoffuik, geschreven door Arnout Jaspers, is een zeer helder geschreven verhaal over de mythe die Stikstofcrisis heet. De ondertitel van dit boek liegt er niet om: politici in de ban van de ecolobby. Je kunt rechters er aan toevoegen. Op de achterflap staat:

  Arnout Jaspers fileert gedetailleerd en genadeloos hoe het unieke Nederlandse stikstofprobleem ontstond. Waarom Nederland als enige land ter wereld een fulltime stikstofminister heeft en hoe de hele ‘crisis’ gebaseerd is op onwetendheid, misbruik van wetenschap en schimmige deals in achterkamertjes.

  https://www.climategate.nl/2023/03/de-stikstoffuik/

  Ab Flipse: CORONA en OEKRAÏNE. De WAARHEID is zichtbaar voor wie het wil zien!

  Ab Flipse licht de diverse crises toe want er is veel gebeurd.

  Ab Flipse licht de diverse crises toe want er is veel gebeurd. De waarheid omtrent corona komt steeds sneller boven water maar de nieuwe crisis van de oorlog in Oekraïne neemt in rap tempo deze crisis over in de media. Waarom het belangrijk is daar toch bij stil te staan zie je in dit gesprek met Ab Flipse.

  https://www.stichting-jas.nl/2023/03/ab-flipse-corona-en-oekraine-de.html

  Baudet REKENT AF met LUBACH en andere critici: “Wij vertellen het echte verhaal”

  Forum Voor Democratie-voorman Thierry Baudet ging enkele dagen voor de verkiezingen van aanstaande woensdag bij ons in de studio in gesprek met Pieter Stuurman. In dit door FvD-geselecteerde fragment uit onze uitzending rekent Baudet voor eens en voor altijd af met de framing door Arjen Lubach en de reguliere media in het algemeen.

  Volgens Baudet is zijn partij de enige die het echte verhaal vertellen. Zie hier:

  https://cafeweltschmerz.nl/baudet-rekent-af-met-lubach-en-andere-critici-wij-vertellen-het-echte-verhaal/

  Mark de Boer vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Wolf di maa 14, 2023 6:27 pm

  Samenzweringstheorieën worden…. FEITEN..!!

  Met dank aan onze collega’s van VaccinVrij, voor de vertaling én plaatsing van onderstaand artikel. Dat wij zó essentieel vinden, dat we het hier graag óók plaatsen. De tijd van ‘wappies’ is voorbij; ze blijken MASSAAL GELIJK gehad te hebben..! De tijd van geraffineerde discriminatie van mensen die zich niet wilden laten prikken, met het dubieuze ‘vaccin’, is ook voorbij. De medische wereld staat bol van de uiterst geraffineerde bijwerkingen van het mRNA-middel, dat rond blijft gaan in de lichamen van de ontvangers. Lees het onderstaande stuk en deel het zoveel mogelijk..!

  Besef hoe we in de maling zijn genomen door medici, politici en de media. Deze laatsten doordat ze het verdomden, woord-en-weerwoord toe te passen, een essentieel journalistiek uitgangspunt..! Waarom dienden erudiete medische wetenschappers -vaak gepensioneerde mensen, die VRIJUIT konden spreken- te worden gemeden en was het een en al EENZIJDIGE INFO wat de klok sloeg. Deze medici meldden het verhaal zoals het nu uitkomt..! Onderstaand artikel staat bol van de links, om het overzichtelijk te houden. Maar klik in alle rust door, als je meer info wilt en de achtergrond wilt lezen. Nogmaals: met dank aan Door Frankema van VaccinVrij.

  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/samenzweringstheorieen-worden-feiten/

  Dries van Langenhove geeft zijn Nederlandse volgers stemadvies: "wat FVD zo interessant maakt is dat ze ook buiten het parlement ontzettend goed werk leveren!"

  Voormalig Belgisch Parlementslid voor Vlaams Belang Dries van Langenhove heeft in een recente video stemadvies gegeven aan zijn Nederlandse volgers. Met name over FVD is van Langenhove uitermate positief maar ook met de PVV en SGP heeft hij fijne contacten. Met name de zogeheten Metapolitiek van FVD is wat van Langenhove enorm aanspreekt.

  “Thierry Baudet en zijn team leveren sterk werk”. Begint van Langenhove. “Zeker met dossiervreters als Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen. Ook de andere FVD-parlementsleden zijn stuk voor stuk toppers die het verschil maken. Dat krijg je natuurlijk als je als partij door een moeilijke periode gaat. Alle ballast is nu van het FVD-schip en kijk hoe goed dat schip nu vaart, kijk welke matrozen er gebleven zijn op dat schip.” Aldus van Langenhove.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/dries-van-langenhove-geeft-zijn-nederlandse-volgers-stemadvies-wat-fvd-zo-interessant-maakt-is-dat-ze-ook-buiten-het-parlement-ontzettend-goed-werk-leveren

  Elon Musk steunt Eva in strijd Dutch Farmers

  Eva gesteund door Elon Musk, in strijd voor Dutch farmers

  De Nederlandse Eva Vlaardingerbroek (26) is hard op weg internationaal een symbool te worden van de strijd voor het behoud van de Nederlandse boeren en het wereldwijde verzet tegen globalisme.

  Elon Musk stelt sinds vorige week zelfs rechtstreeks via tweets vragen aan de Nederlandse politiek activiste. Op die manier doet de miljardair pogingen boven tafel te krijgen waarom het Nederlandse kabinet in vredesnaam de boeren van hun land verdrijft.

  https://indepen.nl/elon-musk-steunt-eva-in-strijd-dutch-farmers/

  Analyse stemgedrag: alleen FVD en Bij1 geven kabinet-Rutte IV volop tegengas

  PvdA, GroenLinks, BBB en andere oppositiepartijen roepen om het hardst dat zij een alternatief bieden voor de kabinetten van Rutte. Uit hun stemgedrag blijkt echter iets anders. Opmerkelijk veel partijen die geen deel uitmaken van het kabinet, hebben de regeringspartijen door dik en dun gesteund. De oppositie kwam tijdens het vierde kabinet Rutte vooral van de partijen van Thierry Baudet en Sylvana Simons.

  Het zal voor de meeste lezers van De Andere Krant geen verrassing zijn. De zogeheten oppositiepartijen in de Tweede Kamer hebben zich in de afgelopen jaren niet echt gedragen als oppositiepartijen. Een overgrote Kamermeerderheid heeft zich niet of nauwelijks verzet tegen de strenge coronamaatregelen van de kabinetten Rutte, waaronder de lockdowns, de avondklok, het coronatestbeleid en het coronatoegangsbewijs. Ook was er een overweldigende meerderheid voor de klimaatmaatregelen, het stikstofbeleid en de wapenleveranties aan Oekraïne. Slechts een enkele partij verzette zich hiertegen.

  http://deanderekrant.nl/nieuws/analyse-stemgedrag-alleen-fvd-en-bij1-geven-kabinet-rutte-iv-volop-tegengas-2023-03-14

  EU loodst gentechnologie door de achterdeur, maar niet zonder weerstand – Nederlands ondertiteld

  Volgens een studie van de EU zal in de toekomst voor genetisch gemodificeerd fruit, groenten, vlees en afgewerkte producten geen goedkeuring meer nodig zijn voor gentechniek en moet het dus niet meer worden aangeduid. Maar alerte voedselproducenten en consumenten verzetten zich hiertegen.

  https://hetanderenieuws.nl/eu-loodst-gentechnologie-door-de-achterdeur-maar-niet-zonder-weerstand-nederlands-ondertiteld/

  Géant de Pierre, Mark de Boer, Ome Toon en Isabelle vinden dit bericht leuk

  Géant de Pierre
  Géant de Pierre


  Aantal berichten : 54
  Registratiedatum : 26-06-22

  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Géant de Pierre di maa 14, 2023 8:33 pm

  Mark de Boer, Ome Toon, Isabelle en Wolf vinden dit bericht leuk


  Gesponsorde inhoud


  Nieuws in het kort Empty Re: Nieuws in het kort

  Bericht van Gesponsorde inhoud

   Soortgelijke onderwerpen

   -

   Het is nu vr maa 24, 2023 3:57 pm