Alternatief Forum Nederland VlaanderenWord lid van het forum, het is snel en gemakkelijk

Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.
Alternatief Forum Nederland Vlaanderen

Forum om alternatief nieuws te delen en te bespreken

Laatste onderwerpen en discussies, hier
AFNV webstek, hier
AFNV op Telegram, hier
AFNV op Twitter, hier

+6
Jan
Groôs Zeêuws
Sandra Schol
Florijn
Hannes
Ankie
10 plaatsers

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Ankie
  Ankie


  Aantal berichten : 209
  Registratiedatum : 01-06-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Ankie do jul 21, 2022 4:46 pm

  Soms is men bij ons bang dat ook wij zullen worden meegesleurd in een oorlog met alle vernietigende gevolgen van dien.

  donderdag, 21 juli 2022

  Wij hebben echter geen oorlog nodig om onze maatschappij te vernietigen, want wij doen dat zelf al vol overtuiging.

  In landen zoals Rusland is een man nog steeds een man en een vrouw nog steeds een vrouw. Beiden zijn goed in bepaalde dingen en als je de sterke kanten van beiden combineert, dan kom je een heel eind.

  Maar, ga je de kracht van de man en van de vrouw vernietigen door te proberen er iets anders van te maken, dan ben je als beschaving letterlijk bezig met het graven van je eigen graf.

  En dat is natuurlijk precies de bedoeling want we weten dat er een oorlog woedt tegen de oorspronkelijke bewoners van Europa en Amerika. Dit wordt ook wel de witte genocide genoemd.  

  Je ziet het gebeuren door middel van het beruchte Kalergiplan. Iedere avond opnieuw weet het NOS journaal te melden dat er wederom asielzoekers in Ter Apel in de buitenlucht hebben geslapen.

  In een normaal land zouden dan de grenzen in ieder geval tijdelijk worden dichtgegooid omdat dit zo niet verder kan. Bij ons gebeurt dat niet en gaat iedereen lekker met vakantie terwijl de problemen met de dag groter worden.

  Die problemen moeten juist veel erger worden, want er moeten nog veel en veel meer mensen binnenkomen om zich te vermengen met de bestaande inwoners.

  Kalergi stelt dat de oorspronkelijke bewoners vermengd moeten worden met andere rassen en culturen zoals donkere of Aziatische mensen, waarbij uiteindelijk een “kudde” zal ontstaan zonder enige identiteit en vooral één die gemakkelijk door de elite onder controle te houden is.

  Daarnaast bestaat de witte genocide uit het kapotmaken van alles wat enige waarde heeft voor de bevolking, zoals het gezin, de geschiedenis en de eigen cultuur.

  Dit alles wordt gedaan op een achterbakse manier doordat de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn zowel de media als alle grote advertentiekanalen in handen hebben.

  En zo kan het dat het volgende soort foto’s wordt geplaatst.

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Pop

  Bovenstaande figuren zijn de Amerikaanse staatssecretaris voor Gezondheid, Rachel/Richard Levine, en de man die verantwoordelijk is voor het Amerikaanse kernafval, Sam Brinton.

  De bovenstaande foto is genomen toen beide heren hun opwachting maakten bij een feestje van de Amerikaanse ambassadeur.

  Omdat iedereen volledig is gehersenspoeld en geprogrammeerd barstte niemand in lachen uit, maar deed iedereen net of dit zo hoort. Een volkomen normaal beeld in het hedendaagse normaal.

  Sam had zich voor het feestje even kunnen losrukken van zijn normale vrijetijdsbesteding en dat is die van dog handler.

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Pop1

  Levine zou niets liever zien dat kinderen zo veel macht hebben dat ze zelf heel snel kunnen besluiten om puberteitsremmers te nemen en/of een geslachtsverandering operatie te ondergaan.  Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die in een verkeerd lichaam zijn geboren, maar dat is heel wat anders dan de programmering die er nu plaatsvindt om de bevolking dusdanig in verwarring te brengen dat vooral kinderen straks nergens meer een touw aan vast kunnen knopen.

  En dan krijg je het volgende soort berichten:

  Geen ‘Meester Bart’, maar gewoon Bart. Geen ‘jongens en meisjes’, maar ‘kinderen’. En: één wc-hokje voor alle leerlingen. De nieuwe basisschool De Verbinding in Nijmegen is genderneutraal. ,,Kinderen worden vaak té vroeg gedwongen een keuze te maken.”

  Dit is toch wel het trieste dieptepunt van het jaar 2022. Kleine kinderen die worden gehersenspoeld en zo meteen in totale verwarring raken.

  Dit heeft niets meer te maken met natuurlijke gevoelens van mensen, maar alles met programmering en de witte genocide.

  Er staat geen ras meer onder vuur dan het blanke Europese ras. Alles wat slecht en verrot is in deze wereld is tegenwoordig terug te leiden naar een blanke. Zo zie je personeelsadvertenties verschijnen waar ze liever wat dan ook hebben, als het maar geen blanke man is.

  Men heeft liever iemand met een beperking, een transgender, een donkergekleurde lesbische bodybuilder of wat dan ook, zolang het maar geen blanke man is.

  Alle bovengenoemde factoren en nog een aantal meer, spelen op dit moment allemaal tegelijk. Alles gaat in sneltreinvaart en net als je denkt dat je je gedachten weer een beetje op een rij hebt, gebeurt er weer iets onverwachts.

  Alles wat tot voor kort nog als normaal en waardevol werd beschouwd is inmiddels verleden tijd geworden. De mensheid wordt overspoeld door porno, seksuele "bevrijding", homoseksualiteit en ontelbare nieuwe geslachten (genders).


  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Norm1

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Norm2

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Rot1

  Bovenstaande is onderdeel van een oorlog. Een oorlog tegen de bevolking

  https://niburu.co/het-complot/17605-er-is-geen-oorlog-nodig-om-het-westen-te-vernietigen

  Hannes, Jan, Sandra Schol en Mark de Boer vinden dit bericht leuk

  Ankie
  Ankie


  Aantal berichten : 209
  Registratiedatum : 01-06-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Ankie do jul 21, 2022 5:11 pm

  Hannes, Jan, Sandra Schol en Mark de Boer vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Hannes vr jul 22, 2022 3:39 pm

  Jan, Ankie, Sandra Schol en Mark de Boer vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Hannes wo aug 17, 2022 7:44 pm

  Jan, Ave en Sandra Schol vinden dit bericht leuk

  Florijn
  Florijn


  Aantal berichten : 78
  Registratiedatum : 06-08-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Florijn za aug 27, 2022 9:09 pm

  Overwinning: Ranzige Gay-Pride in Belgrado gaat niet door na massale protesten van de bevolking

  Door DissidentNL -2022-08-27

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Belgra

  Servië heeft besloten een EuroPride-evenement dat medio september in de hoofdstad van het Balkanland, Belgrado, zou plaatsvinden, te “annuleren of uit te stellen”, zo heeft president Aleksandar Vucic zaterdag bekendgemaakt, meldt RT.
  “Dit is een schending van de rechten van minderheden, maar op dit moment wordt de staat door talrijke problemen onder druk gezet,” zei Vucic tijdens een persconferentie.


  De president legde uit dat het LGBTQ-festival, dat elk jaar in verschillende Europese steden wordt gehouden en een Pride Parade omvat, niet door kan gaan vanwege bedreigingen van rechtsextremisten en angst voor geweld.

  “Het gaat er niet om of zij [de extremisten] sterker zijn, maar je kunt het gewoon niet allemaal op hetzelfde moment doen, en dat is het,” zei Vucic. “Ik ben er niet blij mee, maar we kunnen het niet aan.”

  Eerder deze maand gingen duizenden mensen de straat op in Belgrado om te eisen dat het EuroPride-evenement zou worden afgelast. Demonstranten hielden borden vast met de boodschappen: “Wij willen geen homoparade en bezetting door het Westen!” en “Blijf met je handen van onze kinderen af”, onder andere.

  Servië, dat lid wil worden van de EU, heeft beloofd de LGBTQ-rechten te beschermen als onderdeel van zijn integratie in het blok.

  Opmerking Dissident: Ik heb het al zo vaak gezegd; kontneukseks is de enige ideologie die het Westen nog heeft.

  Als “problemen” voor Servië noemde Vucic onder meer de Kosovo-crisis en de mogelijkheid van energietekorten in de winter als gevolg van de vermindering van de Russische gasleveranties aan Europa, die op haar beurt het gevolg is van de westerse sancties tegen Moskou vanwege de militaire operatie in Oekraïne.

  De president merkte op: “We hebben geen vooruitgang geboekt” in de besprekingen met de afgescheiden provincie Kosovo over haar besluit om Servische nummerplaten en ID’s vanaf 1 september te verbieden.

  De organisatoren van de EuroPride hebben volgehouden dat het evenement in de Servische hoofdstad doorgaat, ondanks de aankondiging van Vucic.

  “EuroPride in Belgrado zal niet worden geannuleerd en zal duizenden LGBTI+’ers uit heel Europa samenbrengen,” zei Kristine Garina, voorzitter van de European Pride Organizers Association, in een verklaring.

  Garina riep ook de Servische autoriteiten op om “standvastig te zijn tegen deze bullebakken en het evenement te beschermen.”

  Tijdens dezelfde persconferentie onthulde Vucic dat premier Ana Brnabic, die zich als lesbienne identificeert en samenwoont met een vrouwelijke partner, de regering zou blijven leiden nadat vorige week de nieuwe formatie bekend werd gemaakt.

  https://dissident.one/2022/08/27/overwinning-ranzige-gay-pride-in-belgrado-gaat-niet-door-na-massale-protesten-van-de-bevolking/

  Hannes, Jan, Ankie, Ave, Sandra Schol, Mark de Boer en Florijn vinden dit bericht leuk

  Ankie
  Ankie


  Aantal berichten : 209
  Registratiedatum : 01-06-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Ankie do sep 01, 2022 2:45 pm

  Afschuw over postercampagne tegen nieuwe Transgenderwet: 'Misleidend, onnodig en gevaarlijk'

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Ca6023db-224a-3156-82b5-575f6f8be12d

  GOUDA - 'De nieuwe Transgenderwet raakt iedereen.' Met deze oproep willen de initiatiefnemers achter een protestposter voorkomen dat de nieuwe Transgenderwet volgende week geruisloos de Tweede Kamer passeert en daarna wordt aangenomen. In meer dan 400 bushaltes in het land is het beklag tegen de nieuwe wet te vinden. Ook in Gouda hangen sinds deze week posters. 'Over deze wet komt geen debat op gang', zegt platform Gendertwijfel. Op het aangebrachte manifest klinkt juist weer kritiek: 'Dit is gevaarlijk en zet aan tot discriminatie van transpersonen.'

  Tegenstanders van de wet laten zich horen op het platform Gendertwijfel. Bart Jan Spruyt, voormalig politiek journalist bij het Reformatorisch Dagblad, is een van de opstellers van het manifest. 'Met de juridische erkenning van gekozen geslacht wordt een onherroepelijk, onomkeerbaar proces in gang gezet', vreest de publicist. 'Er hangt een sfeer in Nederland van: heb je kritiek op deze wet, dan word je verdacht gemaakt en mag je niet meer meedoen. Dat willen wij doorbreken.'

  De ondertekenaars van het manifest, van journalisten tot een huisarts en predikant, zetten meer vraagtekens bij de nieuwe Transgenderwet. 'Als iedere man kan claimen dat hij vrouw is, kunnen vrouwen geen "nee" zeggen tegen een man in vrouwentoiletten, kleedruimtes, praatgroepen, sportwedstrijden voor vrouwen of vrouwengevangenissen. Hun privacy en veiligheid komen daarmee in het geding.' En: 'Geslacht is geen construct of keuze, maar een biologisch feit.'

  Het manifest in onder andere bushalte Gildenburg in Gouda is voer voor discussie. Deze campagne is misleidend, onnodig en gevaarlijk, meent de Regenboog Alliantie Gouda, de belangenbehartiger van Goudse lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans, intersekse en queer personen. 'De Regenboog Alliantie verafschuwt deze suggestieve postercampagne.'

  Volgens voorzitter Mart van de Kamp van de Regenboog Alliantie Gouda bevordert de nieuwe Transgenderwet juist de veiligheid van personen die het aangaat. 'De campagne van Gendertwijfel suggereert met de gekozen afbeelding om mannen en vrouwen in het algemeen te labelen.' Bovendien vindt er wel degelijk debat plaats over transgenderwetgeving. 'Media publiceren er veelvuldig over, met argumenten voor en tegen.'
  Hij noemt de campagne zelfs gevaarlijk. 'Dit draagt bij aan polarisatie over een onderwerp waarbij het over mensen gaat, polarisatie die de levens en leefsituatie van deze mensen aantast en bedreigt.' Het manifest maakt het volgens Van de Kamp voor jongeren en volwassenen moeilijker om te praten over problemen die zij hebben als het gaat over genderbeleving en de wens om in transitie te gaan.

  Thierry van Vugt, D66-wethouder in Gouda, heeft op Twitter geregeerd op de poster in bushokjes. 'Net zoals bij de eerdere discussie over Second Love-reclames volgen wij in deze het inhoudelijk oordeel van de Reclame Code Commissie.

  https://www.omroepwest.nl/nieuws/4618834/afschuw-over-postercampagne-tegen-nieuwe-transgenderwet-misleidend-onnodig-en-gevaarlijk

  Posters Gendertwijfel beklad, eerste klachten ingediend

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Https%3A%2F%2Ferdee-prod-bucket-s3-001.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com%2F18556717_a868f08a55

  https://www.rd.nl/artikel/988604-posters-gendertwijfel-beklad-eerste-klachten-ingediend

  Hannes, Jan en Ave vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Hannes ma sep 19, 2022 2:55 pm

  Jan, Ankie, Ave, Sandra Schol en Mark de Boer vinden dit bericht leuk

  Sandra Schol
  Sandra Schol
  Carpe Diem


  Aantal berichten : 96
  Registratiedatum : 30-06-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Sandra Schol ma sep 19, 2022 7:18 pm

  Jammer voor ze met hun huichelaars kop.
  Nu moeten we ineens respect voor ze hebben terwijl ze talloze keren Nederlanders de touwtering hebben geslagen die voor hun recht opkwamen.

  Hannes, Jan, Ankie, Ave, Mark de Boer, Florijn, Dries en Groôs Zeêuws vinden dit bericht leuk

  Groôs Zeêuws
  Groôs Zeêuws


  Aantal berichten : 30
  Registratiedatum : 11-09-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Groôs Zeêuws do sep 22, 2022 10:50 am

  Sandra Schol schreef:Jammer voor ze met hun huichelaars kop.
  Nu moeten we ineens respect voor ze hebben terwijl ze talloze keren Nederlanders de touwtering hebben geslagen die voor hun recht opkwamen.

  Zo is dat!

  Hannes, Jan, Ankie, Ave, Sandra Schol, Mark de Boer en Florijn vinden dit bericht leuk

  Groôs Zeêuws
  Groôs Zeêuws


  Aantal berichten : 30
  Registratiedatum : 11-09-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Groôs Zeêuws za sep 24, 2022 3:33 pm

  www.stop-rassenvermenging.nl

  De site is van het net afgehaald enkele berichten zijn nog wel te lezen.
  Hier kunt u ze vinden http://www.pentahof.nl/Rassenvermenging.htm .

  Zijn wij allemaal gelijk? De gelijkheid-leugen ontmaskert. no. 688

  Zijn wij allemaal gelijk?

  - Is rassenvermenging in strijd met de natuurwetten?

  Bloedverloochening, Bloedschande en Rassenvermenging. no. 879

  Over rassen, racisme en discriminatie no. 986

  Hannes, Jan, Ankie, Ave, Sandra Schol, Mark de Boer, Florijn en Dries vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Hannes zo okt 16, 2022 6:36 pm

  Dries vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Hannes ma nov 07, 2022 10:02 pm

  Ouders starten petitie tegen regenboogtrap op middelbare school: ‘Geef ons de neutrale trap terug’

  door Eva van der Plas nov 3, 2022

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Trap

  WINTERSWIJK – Wat draag je als school uit als je een trap beplakt met de regenboogkleuren? Volgens het Gerrit Komrij College (GKC) in Winterswijk dat iedereen geaccepteerd wordt. Maar een aantal ouders heeft een heel andere uitleg met als gevolg een petitie, boze mails en kinderen die weigeren de trap te gebruiken. I love you

  https://brabantvoorbrabant.nl/ouders-starten-petitie-tegen-regenboogtrap-op-middelbare-school-geef-ons-de-neutrale-trap-terug/

  Jan, Ankie, Ave, Sandra Schol en Dries vinden dit bericht leuk

  Ankie
  Ankie


  Aantal berichten : 209
  Registratiedatum : 01-06-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Ankie za nov 12, 2022 12:17 pm

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Hannes wo nov 23, 2022 5:44 pm

  Duitse stad München betaalt 4 miljoen euro om IT-systeem “gendervriendelijk” te maken

  23 november, 2022

  De Beierse stad München trekt vier miljoen euro uit om gemeentedocumenten neutraler op te stellen. Dit doen ze om ‘misgendering’ tegen te gaan. De stad moet daarvoor forse investeringen doen om de computersystemen aan te passen.

  Misgendering betreft bijvoorbeeld mensen die een brief of een formulier van de gemeente ontvangen, maar in plaats van het gender dat ze zelf verkiezen, gebruikt de gemeente het verkeerde gender. Dan ontvangt bijvoorbeeld een persoon, al dan niet met een penis, die zich identificeert als vrouw een brief waarop staat “beste mijnheer”. Dat komt omdat dergelijke brieven automatisch opgemaakt worden en nog niet in lijn zijn met de heersende genderetiquette, maar het wettelijk geregistreerde geslacht van de personen volgen.

  Meer hier https://palnws.be/2022/11/duitse-stad-munchen-betaalt-4-miljoen-euro-om-it-systeem-gendervriendelijk-te-maken/

  Jan
  Jan
  Moderator


  Aantal berichten : 378
  Registratiedatum : 28-05-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Jan ma dec 19, 2022 11:30 pm

  Isabelle
  Isabelle


  Aantal berichten : 29
  Registratiedatum : 07-01-23

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Isabelle vr maa 17, 2023 10:10 am

  Genderkoekjes omdat uw kind niet hoeft te zijn wat u denkt

  Komende 20 - 24 maart organiseert de Rutgers Stichting de `Week van de Lentekriebels´, dit is een nationale projectweek voor het speciaal- en basisonderwijs waarin op alle dagen 'seksuele vorming' wordt aangeboden op scholen die hieraan deelnemen. Het lijkt een nieuw dieptepunt waarbij zeer jongen kinderen zich begeleid moeten/mogen afvragen of hun geslacht wel overeenkomt met hun gevoel.

  https://ezaz.nl/genderkoekjes-omdat-uw-kind-niet-hoeft-te-zijn-wat-u-denkt/

  Mark de Boer en Broeder T vinden dit bericht leuk

  Wolf
  Wolf


  Aantal berichten : 43
  Registratiedatum : 24-02-23

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Wolf wo maa 22, 2023 10:58 am

  De week van de Lentekriebels, verwijderde video Rutgers Stichting

  Het is de week van de Lentekriebels, een onderwijspakket dat door de Rutgers Stichting is gemaakt. Deze video stond op de website van de Rutgers Stichting, maar is vandaag offline gehaald omdat er erg veel ophef ontstond onder ouders van basisschoolleerlingen en andere bezorgde mensen. Wij plaatsen de video zodat hij vindbaar en zichtbaar blijft.

  https://hetanderenieuws.nl/de-week-van-de-lentekriebels-verwijderde-video-rutgers-stichting/

  Agema wil van minister weten waarom basisschoolleerlingen les krijgen over zaadlozing: "Is dat niet wat jong?"

  Op sociale media is er veel ophef over Lentekriebels: het lespakket met seksuele voorlichting voor de basisschool. Leerlingen van groep 6 t/m groep 8 leren over seksuele handelingen, masturbatie en zaadlozing met een 3D-clitoris. Sommige ouders vinden dit echter veel te ver gaan. Inmiddels hebben meerdere politici dit opgepakt. Zo wil PVV-Kamerlid Fleur Agema van de minister van Primair Onderwijs, Dennis Wiersma (VVD), weten hoe hij naar de lespakketten krijgt.

  De nationale projectweek Lentekriebels is weer van start: seksuele voorlichting in het basisonderwijs. Voor groep 1 t/m groep 8 zijn er lesprogramma's bedacht. Dit jaar wordt er groots uitgepakt met zelfs een 3D-clitoris voor de drie hoogste klassen.

  Het thema van dit jaar is: 'Wat vind ik fijn?' Kinderen van groep 2 krijgen al te horen dat het 'fijn is om jezelf aan te raken', blijkt uit een lesbrief. In een promofilmpje vertelt een vrouw een negenjarig meisje over wat een zaadlozing precies is. Ook vertelt ze het meisje over masturberen.

  https://nieuwrechts.nl/92103-agema-wil-van-minister-weten-waarom-basisschoolleerlingen-les-krijgen-over-zaadlozing-is-dat-niet-wat-jong

  Thierry Baudet (FVD) ontmaskert de Week van de Lentekriebels: "Kinderen vanaf 4 jaar worden aangespoord om na te denken over geslachtsverandering!"

  Eerder vandaag heeft FVD-voorman Thierry Baudet vragen gesteld over de ‘Week van de Lentekriebels’. “Op duizenden basisscholen in heel Nederland worden kinderen vanaf 4 jaar oud - door volwassenen! - aangespoord om na te denken over geslachtsverandering, anale seks, trio’s en drag queens.” Aldus Baudet tijdens het vragenuurtje.

  “Plaatjesboeken met illustraties over hoe je bijvoorbeeld moet pijpen worden eveneens verspreid - opnieuw aan kinderen vanaf 4 jaar.” Zegt Baudet. “Deze seksualisering van jonge kinderen is verkeerd en moet stoppen.” Ook vindt dat Baudet dat “het promoten van geslachtsverandering aan kinderen moet stoppen. En de sluipende normalisering van pedofilie moet ook stoppen.”

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/thierry-baudet-fvd-ontmaskert-de-week-van-de-lentekriebels-kinderen-vanaf-4-jaar-worden-aangespoord-om-na-te-denken-over-geslachtsverandering

  Géant de Pierre, Mark de Boer en Broeder T vinden dit bericht leuk

  Broeder T
  Broeder T


  Aantal berichten : 11
  Registratiedatum : 19-12-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Broeder T wo maa 22, 2023 6:03 pm

  Géant de Pierre
  Géant de Pierre


  Aantal berichten : 54
  Registratiedatum : 26-06-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Géant de Pierre wo maa 22, 2023 7:20 pm

  Walgelijk dat kinderen van deze leeftijd (vanaf 4 jaar) geconfronteerd worden met seks en seksuele afbeeldingen.
  We leven in 2023, en ik begrijp dat dingen anders zijn dan vroeger......, maar deze bagger gaat veel te ver: https://www.ntr.nl/html/doktercorrieshow/dubbelbloot/

  De rest van de schunnigheid staat hier: https://fvd.nl/nieuws/8-van-de-meest-schrijnende-voorbeelden-van-de-seksualisering-van-onze-kinderen

  Hannes, Jan en Wolf vinden dit bericht leuk

  Hannes
  Hannes
  Admin


  Aantal berichten : 472
  Registratiedatum : 28-05-22

  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Hannes Vandaag om 12:08 pm

  De radicale grondleggers van Rutgers
  De organisatie achter woke in het onderwijs


  OPHEF! “Uw kinderen worden gehersenspoeld en geseksualiseerd!”, “Nee hoor, het gaat slechts om voorlichting en preventie!” — Wat is er nou werkelijk gaande? Wat zijn de tijden toch veranderd, van de preutse jaren vijftig naar de vrije jaren zeventig naar de preutse jaren twintig. En wat is er mis met een beetje vrijheid? Met kinderen die zichzelf leren te ontdekken en ouders, voogden en leraressen die hen hierbij begeleiden? Reactionair.nl zoekt het uit.

  Als u het nieuws heeft gevolgd, dan kan Rutgers u niet zijn ontgaan. Deze in 1969 opgerichte stichting is tegenwoordig een kenniscentrum voor seksuele voorlichting, ontwikkeling en emancipatie. Rutgers is medeorganisator van de Week van de Lentekriebels, een week waarin basisscholieren les krijgen over “weerbaarheid, relaties en seksualiteit.” Zo krijgen ze les over het aangeven van grenzen, menstruatie en zaadlozing, anatomische lessen over de clitoris en pielemuis en les over verschillende seksuele oriëntaties en genderidentiteiten. Allemaal zaken waar de jeugd spoedig mee te maken zal krijgen. In dit opzicht lijkt er niets mis te zijn. Vanwaar dan de ophef?

  Onder aanvoering van Thierry Baudet werden meerdere voorbeelden aangehaald van ‘kinderboeken’ waarin ofwel expliciete handelingen werden getoond, ofwel verhalen werden verteld waarin complexe onderwerpen als transseksualiteit zeer simpel werden gemaakt (Het Lammetje dat een varken is, van Pim Lammers). Dit zou allemaal dienen om de jeugd te seksualiseren en te indoctrineren met de woke-agenda. Rutgers beet fel van zich af en kwam met de plausibele verklaring dat Baudet mensen misleidde, dat de genoemde voorbeelden enkel werden gebruikt voor de gepaste leeftijdscategorieën. Zo zouden er natuurlijk geen pijplessen zijn en zou alles gericht zijn op het voorbereiden van kinderen op de naderende complexiteit van seksualiteit. Klinkt plausibel. Veel mensen gingen achter Rutgers staan en waarschuwden voor overtrokken preutsheid. Duiken we in Rutgers, dan zien we echter een ander verhaal…

  Meer hier https://reactionair.nl/artikelen/de-radicale-grondleggers-van-rutgers/

  Wolf vinden dit bericht leuk


  Gesponsorde inhoud


  Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen Empty Re: Er is geen oorlog nodig om het Westen te vernietigen

  Bericht van Gesponsorde inhoud


   Het is nu vr maa 24, 2023 5:17 pm